News Flash:

Faceti cunostinta cu ceaiul care contribuie la imbunatatirea memoriei si circulatiei sangvine, intarirea sistemului nervos

24 Mai 2018
13114 Vizualizari | 0 Comentarii
ceai2

Inca din timpuri stravechi chinezii folosesc ceaiul de iasomie, deoarece el are proprietati linistitoare, care contribuie la inlaturarea dezechilibrului emotional. Acest ceai este eficient in tratamentul insomniei si actioneaza ca sedativ natural, micsorand simultan tensionarile psihice si imbunatatind dispozitia.

Ceaiul de iasomie este si afrodiziac, deoarece el mareste libidoul. De asemenea, el are efect spasmolitic la nivel uterin, contribuind la prevenirea durerilor menstruale.

Aceasta bautura stimuleaza circulatia sangvina, purificand eficient organismul si reducand problemele legate de piele. Ea regleaza energia corporala: mentine temperatura stabila a organismului in sezonul rece si o ajusteaza in timpul sezonului cald, deoarece este un remediu diuretic puternic.


Iata cateva exemple de utilizare a florilor de iasomie:

Turnati 500 ml de apa peste 10 flori de iasomie si un baton de scortisoara. Fierbeti-le timp de 10 minute, dupa care divizati ceaiul obtinut in 3 parti, pe care trebuie sa le beti inainte de mesele principale.

Beti cate o ceasca de ceai de iasomie in fiecare dimineata, fara sa adaugati indulcitori in el.


Aceasta reteta este dedicata studentilor (indeosebi).

Clocotiti 2 cani de apa. Adaugati 5 flori de iasomie si o ramurica de rozmarin. Lasati bautura sa clocoteasca pe parcursul unui minut, dupa care luati-o de pe foc si indulciti-o cu miere. Consumati aceasta bautura dimineata si seara, timp de 3 zile pe saptamana, mai ales in perioada examenelor.


Consumul zilnic de ceai de iasomie previne dezvoltarea cancerului gastric, contribuie la imbunatatirea circulatiei sangvine si reducerea nivelului sangvin de colesterol.

Nu cheltuiti banii pe medicamente scumpe. Preparatele naturale reprezinta cea mai buna alegere! Dar, inainte de a le utiliza, consultati-va neaparat cu medicul!

Fiti sanatosi!


ceaiul iasomie afrodiziac libidoul sangvina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004970 (s)