News Flash:

Elimina tot din colon si scapa de balonare cu o singura lingura

24 Mai 2018
1214 Vizualizari | 0 Comentarii
balonare

Alimentele pe care le alegi pot avea un impact enorm asupra modului in care te simti. Si in afara faptului ca suntem in sezonul in care se poarta bikini, sa te confrunti cu balonarea poate fi, pur si simplu, inconfortabil. Iata de ce azi iti prezentam o reteta simpla de budinca de chia. Saraca in calorii si satioasa, aceasta budinca de chia reprezinta un mic dejun perfect.

Semintele de chia si laptele de cocos se combina in aceasta budinca diet-friendly care functioneaza grozav ca un aliment ideal pentru micul dejun. Bogata in Omega-3, aceasta budinca dulce de chia are o reteta simpla, pe care o poti prepara dinainte pentru a economisi timp. In plus, te va umple de fibre alimentare, extrem de satioase, si te va ajuta sa scapi de balonare. Amesteca toate ingredientele la un loc cu o seara inainte, baga-le la frigider si asteapta cu nerabdare o „tratatie” speciala pentru a doua zi. Este simplu.

Ingrediente: 1/4 cana de seminte de chia; 1 cana de lapte de cocos light sau cu grasimi, in functie de preferinte; 1/2 lingura de miere.

Indicatii:

Se amesteca semintele de chia, laptele de cocos si mierea impreuna intr-un bol mic sau intr-un borcan de sticla. Lasa-le in frigider peste noapte.
Scoate amestecul din frigider si asigura-te ca budinca ta arata asa cum trebuie: are un aspect gros, intarit, iar semintele de chia au lasat un fel de gelatina. Pe deasupra poti presara fructe proaspete si nuci, iar apoi te poti bucura de acest mic dejun sanatos.

Observatie: aceasta reteta include 1/4 cana de cubulete de mango, dar nu ezita sa presari peste budinca ta orice fructe sau nuci care sunt pe gustul tau.
Daca exista un aliment care poate fi numit sfant, acesta trebuie sa fie Chia! Pline de vitamine si minerale, ajutand la reglarea greutatii, controlarea poftei de dulce si luptand impotriva radicalilor liberi, aceste seminte sunt, cu adevarat, o minune pentru sanatate, cu beneficii infinite!

Iata 8 motive pentru care sa incepi sa le consumi, chiar acum!

Se vorbeste despre ele peste tot in lume. Ai auzit de ele, cu siguranta, le-ai vazut peste tot in magazine, le-ai auzit pe vedete vorbind despre ele si, cu toate acestea, inca nu stii de ce sunt atat de ridicate in slavi.

Chia, care este cuvantul mayas pentru „putere”, face parte din familia mentei. Pline de minerale, vitamine si acizi grasi care ajuta organismul sa combata „agresorii” zilnici, semintele de Chia sunt folosite de sute de ani!
Inainte sa iti spun care sunt motivele pentru care ar trebui sa le consumi, iti voi spune ce contin si, crede-ma, vei fi uimita!

De 5 ori mai mult calciu decat laptele
De 3 ori mai multi antioxidanti decat afinele
De 3 ori mai mult fier decat spanacul
De 2 ori mai multe proteine decat orice alte boabe, seminte sau nu
De 2 ori mai mult potasiu decat o banana
Si daca nu te-am convins, iata motivele pentru care TREBUIE sa incepi sa consumi Chia!
Ajuta la potolirea poftelor si a foamei!
Sunt pline de fibre, ceea ce iti ofera senzatia de satietate si iti alunga orice pofta de ciocolata. Pe langa faptul ca sunt foarte usor de digerat, te ajuta sa pastrezi aceasta senzatie de satietate mult timp si iti regleaza apetitul.


balonarea semintele chia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005029 (s)