News Flash:

Evenimentul anului la Timisoara! Julio Iglesias va concerta duminica in Piata Libertatii

15 Mai 2016
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
julio iglesias3
Timisoara gazduieste, duminica, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale ale anului: un concert sustinut de Julio Iglesias, in Piata Libertatii. Accesul in Libertatii va fi restrictionat toata ziua, urmand ca piata sa fie ingradita. Accesul publicului este permis de la ora 18.30, in deschidere urmand sa concerteze Julio Iglesias Jr., fiul artistului.
Preturile biletelor la concert sunt cuprinse intre 135 si 330 de lei, dar, incepand cu data de 9 mai se vor putea cumpara si 500 de bilete la pretul de 65 de lei, pentru cei care vor sa stea in picioare.
Cinci linii de tramvaie vor ocoli, duminica, Piata Libertatii, pentru concertul Julio Iglesias. RATT introduce in locul tramvaielor autobuze, care vor face legatura intre Piata Traian si zona centrala.
Tramvaiele de pe liniile 1, 2, 4, 5 si 10 nu vor circula deloc duminica, incepand cu ora 11.30, intre Piata 700 si Piata Traian. Mijloacele de transport pe sine vor fi deviate, urmand sa aiba alte trasee.
Potrivit reprezentantilor RATT, linia 1 va avea traseu de la Gara de Nord prin Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est si retur, pe acelasi traseu.
Linia 2 va circula din Dambovita prin Piata Maria, Piata Balcescu, Banatim, Piata Traian, Piata Badea Cartan, Gara de Est si retur, pe acelasi traseu, in vreme ce tramvaiele de pe linia 4 vor merge din Calea Torontalului pe la Catedrala Mitropolitana, prin Maria, Balcescu, Banatim, AEM si retur, pe acelasi traseu.
Tramvaiele 5 vor merge din Ronat pe la catedrala, prin Piata Maria, Balcescu, Banatim, Traian, Badea Cartan, Gara de Est si retur, pe acelasi traseu, iar cele de pe linia 10 vor circula din Calea Torontalului pe la Catedrala Mitropolitana, prin Piata Maria, Piata Mocioni, Gara de Nord si retur, pe acelasi traseu.
„Legatura dintre Piata Traian si zona centrala va fi asigurata cu autobuze, care vor circula paralel cu liniile de tramvai pe traseul: Gara de Est, Strand UMT, str. Gh. Adam, Piata General Economu, Calea Dorobantilor, Pod Mihai Viteazu. Str. Andrei Saguna, str. Mihalache, Piata Traian, Prefectura, Hotel Continental, Primaria Municipiului Timisoara, Piata Regina Maria si retur”, transmit oficialii RATT.
Autobuzele vor opri in urmatoarele statii: Regina Maria – langa Parcul Central, Catedrala Mitropolitana – comuna cu 33, I.C. Bratianu – comuna cu linia 16, Prefectura – la Parcul Copiilor sensul spre Traian, 3 August, Traian – comuna cu statia tramvaielor, Piata Badea Cartan, Gara de Est, Meteo, Spitalul Victor Babes, General V. Economu, Lalelelor, Piata Sarmisegetusa, Printul Turcesc, Traian, Bd. 3 August 1919, Prefectura – comuna cu linia 22, Hotel Continental – comuna cu E2.

piata libertatii julio iglesias ratt
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005406 (s)