News Flash:

Eurovision Romania: Duminica aflam primii trei finalisti ai Selectiei Nationale

19 Ianuarie 2018
889 Vizualizari | 0 Comentarii
eurovision

Doua zile ne mai despart de startul Selectiei Nationale Eurovision. Prima semifinala a show-ului prezentat de Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu are loc duminica, la Focsani, pe scena Teatrului Municipal. Acolo, vineri de la ora 14.00, se va desfasura si conferinta de lansare a evenimentului. 60 de melodii se lupta anul acesta in cele 5 semifinale nationale pentru biletul de Lisabona.

Intr-un show plin de culoare si muzica buna, transmis in direct de la Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia”, din Focsani, vom asculta melodiile interpretate de Lina („A Love Worth Falling For”), Johnny Badulescu („Devoted”), Hellen („From Underneath”), Eduard Santha („Mesom Romales”), Echoes („Mirror”), Alex Florea („Nobody Told Me It Would Hurt”), Waleska („Renacer”), Liviu Anghel („Rise Up”), CornEL („Take Me Away”), Tom Hartis („Teardrop Rain”), Elena Turcu („The Perfect Fall”) si Alexia & Matei („Walking On Water”), la prima semifinala Eurovision Romania.

Telespectatorii TVR vor afla pe 21 ianuarie, in direct, de la 21.00, primii trei finalisti ai Selectiei Nationale din show-ul prezentat de Diana Dumitrescu si Cezar Ouatu. Cei doi artisti vor fi sustinuti, din Camera Verde de Anca Medeleanu, prezentator TVR Iasi, care va culege impresiile, reactiile si emotiile artistilor.

Pentru realizarea show-ului, organizatorii mizeaza pe un spectacol de lumini creat cu 100 de capete mobile inteligente si 100 de proiectoare conventionale, instalatie de sunet d&b si 70 de m2 de ecrane LED. 9 camere vor urmari toate detaliile show-ului, aducand evenimentul in casele telespectatorilor TVR.

Luminita Anghel, interpreta care impreuna cu Sistem a adus Romaniei locul al treilea la Eurovision Kiev in 2005, va deschide show-ul primei semifinale cu un moment inedit: va canta si va dansa „Hora din Moldova” alaturi de Ansamblul Folcloric Tara Vrancei.

Cand juriul se va retrage pentru a decide cine merge mai departe in concurs, pe scena vor urca Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Tandarica, Josef Kappl, Sorin Voinea si Nicu Patoi, adica Pasarea Rock. Timp de 30 de minute, cele cinci legende ale muzicii romanesti vor sustine un recital electrizant, interpretand „Andrii Popa”, „Pasarea Roc...k and roll” sau „Calusandra”.

In fiecare sambata, in direct la TVR 1, de la ora 22.00, semifinalele vor fi prefatate de „Culise Eurovision 2018“, o serie de emisiuni live despre ultimele pregatiri pentru show-uri, impresii la cald, imagini de la repetitii si de la conferintele de presa premergatoare evenimentelor.

Vineri, 19 ianuarie, la Focsani, are loc prima conferinta de presa dedicata concursului Eurovision, conferinta la care vor fi prezenti: Doina Gradea, Director General Interimar SRTv, Diana Dumitrescu, prezentator show, precum si reprezentanti ai autoritatilor locale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008410 (s)