News Flash:

Elevii incep astazi "Scoala altfel", iar apoi intra in vacanta de primavara

7 Aprilie 2014
1487 Vizualizari | 0 Comentarii
Elevii intra, luni, în saptamâna "Scoala altfel", dedicata activitatilor extracurriculare si extrascolare, urmata de vacanta de primavara, care se va încheia în 22 aprilie, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educatiei.
Saptamâna "Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!", programata anul acesta în intervalul 7 - 11 aprilie, lasa cadrelor didactice libertatea de a alege activitatile în care sa fie implicati copiii, în afara celor cotidiene de la scoala.
Elevii au astfel ocazia atât sa se recreeze (la teatru, film, muzee, evenimente sportive etc.), cât si sa afle lucruri noi prin vizite la sedii de institutii publice ai caror angajati le prezinta, cu acest prilej, "secretele" meseriei lor.
Printre institutiile care au constant vizitatori din rândul elevilor, în saptamâna "Scoala altfel", se numara Ambulanta, Politia, Jandarmeria, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, ministere si unele din subordinea primariilor. Printre acestea din urma se afla si Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti, care invita elevii, anul acesta, sa viziteze adapostul de cai "Steaua Sperantei" si Arena Nationala si sa se plimbe cu vaporasul pe lacul Herastrau.
De asemenea, conform solicitarilor înregistrate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, peste 10.000 de elevi, prescolari si însotitori ai acestora sunt asteptati, între 7 si 11 aprilie, în cele 21 de subunitati operative ale pompierilor din Capitala.
Dupa "Scoala altfel", elevii intra în vacanta de primavara, programata în intervalul 12 - 22 aprilie, adica inclusiv perioada Pastelui.
Semestrul al doilea de scoala se va relua în 23 aprilie, iar anul scolar se va încheia în 20 iunie, o zi mai târziu elevii intrând în vacanta de vara. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1373 (s) | 33 queries | Mysql time :0.042234 (s)