News Flash:

OFERTE de Paste si 1 Mai: Ce preturi au sejururile

3 Aprilie 2014
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
Turiştii care îşi petrec sărbătorile de Paşte sau 1 Mai în ţară au opţiuni diverse, cu preţuri care încep de la 50 de lei pe noapte şi ajung la 1.900 de lei în unităţile de cazare. Sejururi la preţuri între 275 şi 1.800 de lei la Buşteni sau Sinaia, de Paşte şi 1 Mai

Pentru Paşte hotelierii au pregătit mese festive cu meniuri tradiţionale, iar pentru 1 Mai ofertele hotelurilor includ grătar în aer liber.

Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, tarifele la ofertele de Paşte de anul acesta sunt, în medie, cu zece procente mai mari comparativ cu cele de anul trecut, majorarea fiind justificată prin faptul că hotelierii au diversificat serviciile, incluzând în oferte locuri de joacă pentru copii, transport către biserică în noaptea de Înviere, dar şi alte facilităţi. Cele mai căutate staţiuni sunt Sinaia şi Buşteni, unde mai mult de jumătate din locurile de cazare sunt rezervate deja pentru perioada sărbătorilor de Paşte.

La Sinaia, un hotel de patru stele a pregătit oferte care includ trei, patru sau cinci nopţi de cazare. Preţurile pornesc de la 1.500 de lei de persoană pentru trei nopţi într-o cameră dublă standard şi ajung până la 3.000 de lei de persoană pentru cinci nopţi de cazare într-un apartament. La acest hotel pachetul turistic include mic dejun, cină de Paşte, acces la centrul SPA şi internet wireless gratuit. Copiii cu vârste de până la zece ani au cazare şi mic dejun gratuite.

Un hotel de trei stele din Sinaia, destinat exclusiv nefumătorilor, vine cu oferte speciale de Paşte, la preţuri care pornesc de la 500 de lei de persoană. Astfel, un pachet turistic care include trei nopţi de cazare cu mic dejun bufet suedez, gustare cu ouă roşii, cozonac şi vin roşu în noaptea de Înviere, vânătoare de ouă şi iepuraşi pentru copii în dimineaţa de Paşte şi prânz tradiţional costă de la 516 lei de persoană şi ajunge la 714 lei de persoană, în funcţie de tipul camerei în care se face cazarea. Pentru cei care aleg pachetul turistic cu patru nopţi de cazare la acest hotel, preţurile pornesc de la 614 lei de persoană şi ajung la 850 de lei de persoană. Oferta include şi câteva gratuităţi, precum accesul la sala de fitness, la camera de joacă pentru copii, parcare monitorizată video şi internet în camere şi în restaurant. La acest hotel copiii cu vârsta de până la patru ani au gratuitate, pentru cei între 5 şi 11 ani părinţii vor plăti 250 de lei pentru trei nopţi de cazare sau 310 lei pentru patru nopţi de cazare, iar pentru copiii de peste 12 ani preţul creşte la 360 de lei pentru pachetele turistice cu trei nopţi de cazare, ajungând la 410 lei pentru patru nopţi de cazare. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0854 (s) | 22 queries | Mysql time :0.023242 (s)