News Flash:

Elena Udrea face plangere PENALA la Parchetul General

18 Mai 2017
971 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea

Elena Udrea a facut plangere la Parchet dupa ce a primit informatii ca un martor a fost determinat de procurorii DNA sa sustina anumite lucruri impotriva sa.


"E un demers foarte serios. Plangerea pe care eu am facut-o este chiar un demers important si in contextul in care vorbim despre inregistrari care arata modul in care se deruleaza anchetele si cum se implica procurori, cred ca e foarte credibil ceea ce mi s-a intamplat zilele trecute", a spus Elena Udrea, joi, la Antena 3.


"Presupun ca este vorba de un domn, cel care mi-a transmis date foarte credibile si inceputuri de dovezi cum ca ar detine o inregistrere a unei convorbiri dintre procurori intr-un dosar care ma vizeaza din care reiese ca a fost determinat un martor sa sustina anumite lucruri impotriva mea", a mai spus ea. "Eu nu pot sa fac ancheta paralela. Sunt un simplu cetatean. Am apelat la Parchetul General si am indicat mijloacele de proba pentru situatie pe care o invoc si cred ca ancheta va putea duce la aflarea devarului in situatia aceasta", a adaugat Elena Udrea.


Elena Udrea a dezvaluit ca s-au cerut 10.000 de euro pentru a i se pune la dispozitie inregistrarea respectiva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007337 (s)