News Flash:

Efecte garantate: Dieta cu miere, otet de mere si usturoi

15 Ianuarie 2015
2790 Vizualizari | 1 Comentarii
Dieta cu miere si usturoi poate face minuni pentru silueta si sanatatea ta. Desi par greu de combinat, miereaotetul de mere si usturoiul au efecte extraordinare asupra organismului, eliminand toxinele si avand un aport semnificativ de nutrienti.

Cu ajutorul acestui regim alimentar poti slabi 4 kilograme in 10 zile insa poti tine aceasta cura pentru un timp indelungat fara sa-ti faci probleme. 

Dupa cum probabil ti-ai dat seama, cura are la baza un preparat din miere, otet de mere si usturoi, care se prepara astfel: un litru de miere lichida se amesteca cu un litru de otet de mere si cu 20 de catei de usturoi, pisati bine. Acest amestec se lasa la macerat timp de o saptamana, timp in care se amesteca in fiecare zi, potrivit ele.ro. 

Dieta cu alimente crude 

Iata cum arata meniul pentru 10 zile si in ce cantitati trebuie sa consumi preparatul cu miere, otet de mere si usturoi care sta la baza acestei diete:

Ziua 1

Dieta ta va contine numai legume fierte sau crude. Dimineata si seara vei consuma cate o lingurita din preparatul care a stat la macerat. 

Ziua 2

Vei manca doar carne de vita, preparata la gratar sau fiarta. Poti manca 3 portii a cate 100 de grame. Inainte de fiecare masa ia cate 3 lingurite din preparat.

Ziua 3

Vei manca aproximativ 150 de grame de orez fiert si fructe. Din preparat trebuie sa consumi 4 lingurite, doua dimineata si 2 seara.

Un fals? Adevarul despre dieta saraca in grasimi 

Ziua 4

Vei manca 3 portii de pui la gratar si 5 lingurite de preparat, 2 dimineata, una la pranz si 2 seara.

Ziua 5

Poti manca 700 de grame de legume si poti bea suc de fructe. Si in aceasta zi trebuie sa mananci 5 lingurite de preparat.

Ziua 6

Peste la gratar, 2 portii de salata si alte 5 lingurite din preparatul cu miere si usturoi.

Ziua 7

Este prin excelenta ziua lactatelor: iaurt, branza degresata sau cascaval si 5 lingurite din preparatul cu miere si usturoi.

Ziua 8

500 de grame de spanac cu unt si lamaie, jumatate de kg de fructe si 4 lingurite din preparat.

Ziua 9

2 portii de carne de vita si 2 portii de salata. Astazi trebuie sa mananci doar 3 lingurite din preparat.

Ziua 10

O portie de carne de pui fiarta sau la gratar, 2 portii de legume si 3 fructe. Din preparat vei consuma 2 lingurite. Sanatate.bzi.ro

silueta mierea usturoiul efecte extraordinare toxinele nutrienti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008868 (s)