News Flash:

O tanara din Iasi s-a sinucis la Londra

17 Octombrie 2017
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
lidia
Lidia Dragescu, o tanara din Iasi, a plecat in urma cu cativa ani in Marea Britanie impreuna cu familia. Desi avea o viata normala si un viitor stralucit in fata, nimeni si nimic nu avea sa prevesteasca gestul extrem pe care l-a comis in timp ce se afla in vizita la o catedrala din Londra.

Lidia Dragescu avea 23 de ani si a cazut de la peste 30 de metri inaltime in Galeria Soaptelor din celebrul lacas de cult. Ulterior, anchetatorii au stabilit ca este vorba despre o sinucidere, dupa ce au gasit biletele de adio lasate in urma de tanara ieseanca.

Mama ei habar nu avea de tragedia ce avea sa se petreaca in acea zi

Potrivit cotidianului Mirror, victima, care locuia in cartierul Romford din estul extrem al Londrei, abia isi incepuse studiile biomedicale si visa sa devina neurochirurg.

Personalul medical si politia au ajuns la locul nefericitului eveniment, care a avut loc miercurea trecuta, in cateva minute, dar studenta nu a mai putut fi salvata.

Politia londoneza a precizat ca lucreaza pentru a stabili exact circmstantele accidentului, dar ca nu exista nici o banuiala in legatura cu o eventuala crima.

Pe site-ul oficial al catedralei a fost postat un anunt in care se exprima ”profundul regret pentru moartea unui vizitator, care a avut loc in dimineata zilei de 11 octombrie 2017”

Accesul vizitatorilor in catedrala a fost oprit pentru tot restul zilei.

Mama Lidiei, Isabela Dragescu, o fosta jurnalista care a lucrat pentru mai multe publicatii din Iasi, a declarat presei ca in ziua respectiva fiica ei a plecat de acasa, luandu-si ramas bun ”ca de obicei”, anuntand ca se duce cu autobuzul sa viziteze catedrala, pe care o admira in mod deosebit.

”Nu mai am nici lacrimi sa plang... Era cea mai frumoasa fiinta, fiica mea cea buna, prietena mea... Era prea tanara sa moara, avea toata viata inainte”, a declarat Isabela Dragescu, in varsta de 44 de ani, citata de Evening Standard.

Lidia se mutase din Romania in Marea Britanie in urma cu cinci ani si detinea, impreuna cu mama sa, o companie de recrutare de forta de munca numita KOD Services.

Catedrala St Paul, construita in secolul XVII, este un monument important din Londra, fiind vizitata anual de milioane de turisti din intreaga lume.

Viata de zi cu zi a Lidiei parea sa fi fost un adevarat chin

Ipoteza sinuciderii sunt confirmate si de existenta a doua bilete de adio pe care tanara le-ar fi scris si pe care anchetatorii le-au gasit la fata locului.

Biletele de adio au fost scrise in limba romana si au fost gasite de politisti in mainile fetei, dupa ce aceasta s-a aruncat de la inaltime.

Prima dintre scrisori era adresata mamei ei:

”Mama, imi pare tare rau ca te-am suparat in felul acesta. Este normal sa fii suparata, dar nu fi trista pentru mine, pentru ca eu acum sunt bine, sunt intr-un loc mai bun. 

Am facut asta pentru mine, sa scap. De tot trecutul si de tot prezentul care imi provoaca atata durere.

Va fi greu fara mine o perioada, dar, dupa ce va trece, veti fi ok.

Ganditi-va la mine ca sunt bine acum.

V-am spus acum cat de mult va iubesc.

Imi pare rau, dar trebuia sa scap de asta si abia astept sa vad ce este de partea cealalta

Va iubesc pe toti, ramaneti cu bine si ne revedem dupa ce imbatraniti. Aveti grija de voi.

Va multumesc pentru tot”

Cel de-al doilea bilet a fost destinat tuturor celor care au vazut-o dupa gestul extrem.

”Imi pare rau ca v-am pus sa vedeti o imagine atat de urata. Tuturor celor care m-au vazut le spun ca imi pare rau. Oamenii care viziteaza acest loc nu vin sa vada un mort. Imi pare rau ca v-am oferit o astfel de priveliste, mergeti si fiti fericiti si traiti-va vietile!”

lidia dragescu cazut sinucidere isabela dragescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1189 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006222 (s)