News Flash:

Educatoarea din Timis care a strigat la copii si i-a jignit a DEMISIONAT!

1 Martie 2016
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
cermure
Educatoarea gradinitei din satul Iohanisfeld, judetul Timis, inregistrata in timp ce striga la copii si ii jignea, numindu-i "ciobani" si "analfabeti", si-a dat demisia, luni, iar in aceste conditii cercetarea disciplinara va fi suspendata.
"La acest moment se cunoaste faptul ca doamna educatoare de la Gradinita cu Program Normal Iohanisfeld a venit de dimineata (luni - n.r.) in unitatea de invatamant si a completat o cerere prin care demisioneaza de pe postul pe care il ocupa in prezent. Cererea a fost inregistrata, unitatii de invatamant i s-a adus la cunostinta ca este nevoie ca aceasta cerere fie sa fie predata de doamna educatoare Inspectoratului Scolar Judetean Timis, fie unitatea de invatamant sa inainteze o adresa prin care anunta intentia doamnei educatoare de a demisiona, respectiv va face dovada cu solicitarea inregistrata la nivelul unitatii de invatamant”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, inspectorul scolar general al judetului Timis, Aura Danielescu.
Danielescu a adaugat ca, in aceste conditii, cercetarea inceputa de gradinita unde lucra educatoarea va fi suspendata.
"Daca se confirma faptul ca dumneaei a demisionat, in mod evident comisia de cercetare disciplinara prealabila isi va inceta activitatea, nemaiavand un obiect al cercetarii prealabile, in cauza nemaiavand calitatea de cadru didactic. Este posibil ca doamna educatoare sa fi fost extrem de constienta de ceea ce s-a intamplat in cursul saptamanii trecute, de actul dumneaei in relatia dintre cadrul didactic si elev si sa fi ajuns la concluzia ca este un bine pentru toata lumea”, a spus Danielescu.
Saptamana trecuta, o educatoare a gradinitei din satul Iohanisfeld, judetul Timis, a fost suspendata, dupa ce Inspectoratul Scolar Judetean a fost sesizat ca aceasta striga la copii si ii jigneste. Aura Danielescu declara atunci ca educatoarea din satul Iohanisfeld a fost suspendata dupa ce in presa a aparut o inregistrare audio cu aceasta in timp ce tipa la copii sau le adreseaza cuvinte injurioase.
In inregistrare se auzea cum educatoarea ii numeste pe copii "ciobani" si "analfabeti" sau afirmatii precum “Dumnezeule ce m-ai facut pe planeta asta!. La cinci ani nu stiu sa stea pe scaun”, “Ai innebunit? Te-a dus mama la alta casa iara? Pai si are alt barbat? Are doi barbati?” sau “Gura. La mama ta acasa vorbesti, nu la mine. Eu sunt doamna educatoare”. Educatoarea fusese inregistrata de mama unui copil care a spus acasa ca nu mai vrea sa mearga la gradinita, pentru ca educatoarea striga. Vazand ca baiatul si-a schimbat comportamentul, mama acestuia a ascuns un reportofon in hainele micutului.

judetului timis aura danielescu danielescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1327 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005063 (s)