News Flash:

Cristi Borcea a iesit din penitenciar

29 Februarie 2016
1574 Vizualizari | 0 Comentarii
borcea
Cristi Borcea a fost scos din puscarie si dus in fata procurorilorpentru a fi martor in dosarul privind finantarea bazei de pregatire de la Buftea. Borcea a fost membru in Comitetul Executiv al FRF in mandatul lui Mircea Sandu. In ultima perioada, mai multi fosti membri ai Comitetului Executiv al FRF au fost audiati de DIICOT intr-un dosar legat de posibile delapidari si spalare de bani. 

Printre cei audiati s-au numarat Dumitru Dragomir, fost presedinte al LPF si vicepresedinte al FRF, Patritiu Abrudan, fost arbitru FIFA si fost vicepresedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), si Dumitru Costin, lider sindical, fost membru al C. Ex. al FRF in calitate de sef al sindicatului fotbalistilor romani.

Potrivit unor surse judiciare, in perioada 2010-2012, s-a constituit un grup infractional organizat prin care s-a urmarit insusirea sumei de peste un milion dolari, bani proveniti din finantarea FRF de catre FIFA, care au fost supusi unui proces de reciclare, fiind efectuate transferuri succesive prin conturile mai multor persoane juridice si fizice.

cristi borcea procurorilor frf mircea sandu audiati diicot fifa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005815 (s)