News Flash:

Echipa care va reprezenta Romania la Jocurile Paralimpice,cea mai numeroasă din istoria sportului paralimpic romanesc

17 August 2016
1375 Vizualizari | 0 Comentarii
florin cojoc
Echipa care va reprezenta Romania la aceasta editie a Jocurilor Paralimpice este cea mai numeroasa din istoria sportului paralimpic din tara noastra, potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale pentru Persoanele cu Dizabilitati.
Echipa este compusa din Hriscu Florentina (disc), Cojoc Florin (saritura la inaltime), Lulea Mihaela (canoe), Serban Iulian (canoe), Novak Eduard (ciclism), Olah Attila (ciclism), Bologa Alexandru (judo), Ciorap Naomi (inot), Ciorap Samuel (inot), Makszin Dacian (tenis de masa) si Simion Bobi (tenis de masa).
"Respectam si apreciem efortul depus, munca extraordinara, puterea de a va autodepasi, perseverenta cu care luptati in fiecare zi pentru realizarea unui vis, acela de a participa si obtine medalii in competitii sportive nationale si internationale. Pentru noi toti, sunteti un exemplu si o sursa de inspiratie", a declarat Mihai Tomescu, presedinte ANPD.
Cea de-a 15-a editie a Jocurilor Paralimpice se va desfasura in perioada 7-18 septembrie 2016, la Rio de Janeiro, Brazilia. Aceasta este cea mai importanta competitie sportiva pentru persoanele cu dizabilitati la ea urmand sa participe sportivi din 176 de tari.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004798 (s)