News Flash:

Dupa 5 nasteri are un trup de invidiat! :) Anca Serea a dezvaluit secretul ei. DIETA EI NU DA GRES NICIODATA!

21 August 2017
1396 Vizualizari | 0 Comentarii
anca serea
Daca multe femei raman cu un surplus de kilograme dupa sarcina si nastere, in cazul Ancai Serea greutatea nu i-a ridicat niciodata probleme.
Cu toate ca este mama a nu mai putin de 5 copii, vedeta reuseste de fiecare data sa revina la dimensiuni de manechin. Sigura pe ea, satena a etalat o rochie scurta, marti seara, la Premiile TV Mania, care i-a pus in evidenta silueta trasa prin inel. “Sunt la fel ca iniante de ultima nastere. Fix acelasi numar de kilograme: 54. Asta este greutatea mea de acum 20 de ani”, a declarat, pentru Libertatea, Anca Serea.
Reteta greutatii ideale
Vedeta sustine ca pe langa alimentatie sanatoasa si sport, un rol esential il are si viata pe care o duce. “Sunt un om fericit si multumit si am invatat sa fiu un om tolerant, cred, si sunt foarte echilibrata”, a precizat ea.
Anca Serea consuma in cantitati foarte mici bauturile carbogazoase, dulciurile si carnea. Fructele si legumele sunt de baza in alimentatia ei. “Stiu cum sa imi dozez energia, cat si ce sa mananc, am grija de mine, iau si niste suplimente”, a subliniat ea, semn ca isi cunoaste foarte bine organismul.

kilograme ancai serea reteta anca serea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007685 (s)