News Flash:

Dulgheru si echipa Romaniei au ironizat gestul lui Bouchard de la tragerea la sorti - VIDEO

19 Aprilie 2015
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
fed cup
Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, care a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, a facut un gest ironic la finalul meciului, cand s-a indreptat spre staful echipei Romaniei si s-a prefacut ca refuza sa le intinda mana compatriotilor ei.
La finalul partidei din Fed Cup, de la Montreal, Dulgheru s-a indreptat imediat spre loja in care se afla staful Romaniei si coechipierele Andreea Mitu si Raluca Olaru. Ea a mimat ca refuza sa dea mana cu ei, ironizand astfel gestul canadiencei Eugeniei Bouchard, care nu a acceptat sa-i stranga mana la tragerea la sorti de vineri.
In tot acest timp, Bouchard a asteptat-o la fileu pe Dulgheru, pentru a-i strange mana, asa cum a promis vineri. Dupa "mica sceneta" pusa in practica in sala din Montreal, romanca a mers si a dat mana cu sportiva canadiana.
"Am incercat sa nu facem lucrul acesta, dar tinand cont ca am castigat meciul ne-am permis sa facem o mica ironie", a precizat capitanul nejucator Alina Tecsor.
Eugenie Bouchard a refuzat sa-i stranga mana Alexandrei Dulgheru, dupa tragerea la sorti pentru intalnirea Canada-Romania din Fed Cup, numarul 7 WTA explicand ca nu are nimic cu sportiva romana, dar nu crede in ideea de a ura succes inainte de meci. "Nu am nimic cu ea. Nu cred in ideea de a-i ura succes adversarei mele inainte de meci. Dupa ce vom juca, ii voi strange mana, indiferent de ce se va intampla", a declarat Bouchard pentru DolceSport.
Alexandra Dulgheru, locul 69 WTA, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, astfel ca Romania a egalat, 1-1, scorul in intalnirea cu Canada, de la Montreal, din barajul pentru Grupa Mondiala a Cupei Federatiei. Partida a durat o ora si 37 de minute. Mediafax.ro

Galerie Video