News Flash:

Anuntul surprinzator facut de Andreea Marin

1 Februarie 2015
2538 Vizualizari | 1 Comentarii
andreea marin
Andreea Marin si Tuncay s-au hotarat ca este momentul sa faca un copil. Nu este o decizie pe care au luat-o peste noapte, ci au discutat despre subiectul asta si au ajuns la o singura concluzie.

Tuncay a incercat sa fie sotul perfect si i-a oferit Andreei Marin dragostea siintelegerea de care avea nevoie. Cei doi s-au casatorit in secret si acum sunt gata sa isi mareasca familia. Turcul recunoaste ca sunt pregatiti pentru acest pas, dar mai asteapta un moment prielnic.

„Am avut si momente grele in casnicie. Ea isi recastiga acum, cu mine, valori importante, credinta, incredere si dragoste, pe care le pierduse inainte. Trebuie sa fie tratata ca o adevarata femeie si sa-si recapete increderea in casatorie. Un bebelus este o mare responsabilitate. Mama nu trebuie sa sufere de stres, caci ii transmite copilului starea ei. Vreau ca ea sa-i transmita copilului meu dragoste, prin sangele ei. Cred ca acum suntem pregatiti pentru asta. Dar nu va fi niciodata sigur pana cand nu veti vedea copilul in burta ei, evident", a spus Tuncay Ozturk.

Cum are 40 de ani, Andreea Marin este mai mult decat precauta atunci cand se gandeste sa devina mama, din nou. Motiv pentru care si-a facut o serie de analize amanuntite, vedeta primind avizul medicului sa ramana insarcinata . Andreea Marin si-a facut deja toate analizele la o clinica din Turcia si ca este apta pentru a deveni mamica.

andreea marin tuncay s copil dragostea intelegerea insarcinata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006602 (s)