News Flash:

Emma Stone, CASTIGATOAREA trofeului pentru cea mai buna actrita, vorbeste despre gafa de proportii de la OSCAR

27 Februarie 2017
952 Vizualizari | 0 Comentarii
emma stone
Emma Stone, care a luat premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru rolul din „La La Land”, a facut primele declaratii cu privire la gafa de proportii de la gala, cand cel mai important trofeu a fost inmanat gresit filmului in care a jucat.
Potrivit publicatiei People, Emma Stone a declarat ca a avut la ea in permanenta cartonasul care o desemna castigatoare si nu stie cum a ajuns la Warren Beatty, care a inmanat gresit trofeul.
Cel mai important premiu al galei, premiul pentru Cel mai bun film, a fost inmanat, printr-o inexplicabila eroare a prezentatorului, actorul Warren Beatty, peliculei "La La Land" (regia Damien Chazelle). Peste cateva minute, eroarea a fost corectata si trofeul a fost atribuit adevaratului castigator: filmul "Moonlight", in regia lui Barry Jenkins.
Astfel, echipa La La Land a fost nevoita sa coboare de pe scena si sa inmaneze statueta echipei de la Moonlight care a primit premiul in stare de soc.
”Am deschis plicul si scria Emma Stone, La La Land. De aia m-am uitat atat de lung si Faye (Dunaway, coprezentatoare), sa stii ca nu am incercat sa fiu amuzant”, a declarat Warren Beatty, la scurt timp dupa ce incurcatura a fost remediata.
Actrita a dezvaluit, intr-un interviu acordat ABC, momentul in care si-a dat seama ca ceva gresit se intampla: ”Unul dintre managerii scenei a venit pe scena si a inceput sa puna intrebari. Sunt mai mult decat incantata pentru Moonlight, cred ca este unul dintre cele mai bvune filme realizate vreodata. Deci in ceea ce ma priveste, cel mai bun rezultat care ar fi putut sa iasa! Dar drumul pana acolo a fost o aventura!”. 
In ceea ce priveste explicatia pentru greseala enorma, chiar si Stone admite ca este confuza: ”Nici macar nu stiu ce sa zic. Nu am suficienta retrospectiva pentru a procesa tot ce s-a intamplat”.
Un lucru este, insa, sigur: actrita s-a aflat in posesia cartonasului care o desemna castigatoare, in tot acest timp.
“Am tinut in mana tot timpul cartonasul cu Cea mai Buna Actrita in Rol Principal. Nu sunt sigura cum s-a intamplat totul”, le-a spus Emma stone reporterilor, adaugand ca ”Toata lumea este confuza inca. Incantata, dar confuza. Cred ca toata lumea se bucura pentru Moonlight. E un film incredibil”.
”Investigatiile vor continua”, a conchis artista. Mediafax.ro

emma stone
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005774 (s)