News Flash:

Gest cutremurator facut de Cornel Gales la cateva ore dupa moartea Ilenei Ciuculete

28 Iunie 2017
1647 Vizualizari | 0 Comentarii
cornel gales
Comportamentul lui Cornel Gales de cand a murit Ileana Ciuculete este unul de neinteles pentru multi dintre apropiati. Dupa ce s-a descoperit ca barbatul ar avea ceva de ascuns fata de copiii cantaretei, noi detalii cutremuratoare au iesit la iveala.

Nicusor Mazilu, un apropiat al familiei, a dezvaluit un act socant facut de Cornel Gales, la scurt timp dupa ce a murit sotia lui, ar fi facut un drum pana la vila pentru a inmana cateva lucruri de valoare de care nu a spus nimic pana acum.
"Dupa cateva ore dupa ce a murit Ileana Ciuculete, a venit la vila si a dat unei persoane geanta aceea roz cu bijuterii. Acea persoana mi-a spus sa nu spun numele. Unei doamne si i-a zis <<Sa ai grija de asta, mi-o dai cand ti-o cer>>. Femeia s-a dus acasa si cand a vazut a ramas uimita", a declarat Nicusor Mazilu.


Regretata artista de muzica populara Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la scurt timp dupa ce a aflat ca sufera de o boala incurabila. Cantareata s-a nascut pe 20 septembrie 1952.


Ileana Ciuculete a mai fost casatorita o data, iar timpul primului mariaj, cu ValeriuSfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu si Cristi Sfetcu, cu care in trecut, regretata artista de muzica populara s-a razboit.

Sursa: spynews.ro

cornel gales ileana ciuculete nicusor mazilu valeriu sfetcu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006194 (s)