News Flash:

Dragnea: "Nu am vorbit cu Ponta. Vom discuta la partid ce e mai bine pentru PSD"

18 Septembrie 2015
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea si ponta
Liviu Dragnea a declarat joi seara ca nu a vorbit cu Victor Ponta dupa anuntul privind trimiterea acestuia in judecata, ca va discuta la partid pentru a vedea ce este mai bine pentru PSD, adaugand ca PSD vrea sa ramana la guvernare si ca e important ce decizie va lua si Ponta.
Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seara, la B1TV, ca plecarea lui Victor Ponta din fruntea guvernului poate pune partidul intr-o pozitie dificila pentru ca social-democratii nu au garantia ca presedintele Klaus Iohannis va numi un premier de la PSD, iar partidul vrea sa ramana la guvernare.
"Nu e o surpriza, este un dat (trimiterea in judecata-n.red). Pozitia PSD in situatia asta nu e foarte simplu de luat, nu o s-o spun eu acum. Este o decizie cu consecinte foarte serioase atat asupra partidului, cat si asupra guvernarii. Ce pot spune este ca PSD doreste sa ramana la guvernare, plecarea lui Ponta din fruntea guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila, nu este o garantie ca presedintele Iohannis va numi un premier tot din partea PSD. Victor Ponta e un premier care a condus cateva guverne bune pentru tara, a avut rezultate economice foarte bune. Probabil ca in zilele urmatoare vom vorbi, o sa discut si cu Ponta si cu partidul. Nu sunt semne ca partidul nu l-ar mai sustine, importanta este decizia lui. Nu am vorbit cu el astazi, important este sa-si puna ordine in ganduri. Nu este o situatie dorita", a spus Dragnea la B1TV.
El a adaugat ca sprijina interesul partidului care este sa ramana la guvernare. "Eu sprijin interesul partidului, interesul partidului este sa ramana la guvernare, este un interes legitim. Am avut discutii cu mai multi colegi astazi si opinia generala este ca nu vrem sa riscam ca PSD sa iasa de la guvernare, vrem sa fim la guvernare pana in 2016", a adaugat Dragnea.
Liviu Dragnea a insistat ca a avut multe discutii cu colegii de partid dupa anuntul referitor la trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta si ca acestia sunt de acord ca PSD nu poate sa iasa de la guvernare.
Liderul PSD a mai spus ca este nevoie de o "analiza responsabila" si ca niciodata nu a fost adeptul unor decizii la cald, precizand ca "nu ia foc Romania nici azi, nici maine, nu se intampla nimic".
"Acest fapt care a aparut astazi este destul de cald, orice decizie care se ia rapid nu cred ca este buna. Eu evit sa iau decizii la cald. Sa asteptam putin, sa analizam, sa vedem cum e mai bine pentru partid, sa nu intram in registrul intereselor personale sau ale opozitiei", a mai comentat Dragnea.
El a mai sustinut ca se abtine de la alte evaluari pentru ca ar fi "subiectiv" avand in vedere relatia sa apropiata cu Victor Ponta. Dragnea a mai spus ca nu l-a cautat pe Victor Ponta si l-a lasat sa isi puna ordine in ganduri, adaugand insa ca era normal ca premierul sa il sune si ca i-ar fi raspuns.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004997 (s)