News Flash:

Dragnea: Am discutat cu Iohannis, dupa juramantul ministrilor. Nu fac declaratii care sa-l puna intr-o situatie defensiva pe seful statului, cat e la Bruxelles

1 Februarie 2018
966 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea31

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat, miercuri, ca a avut, luni, la Cotroceni, dupa depunerea juramantului de catre noii ministri, o discutie cu presedintele Iohannis, el aratand ca nu face declaratii care sa-l puna intr-o situatie defensiva pe seful statului, cat timp e intr-o vizita oficiala.
Intrebat daca isi mentine declaratia potrivit careia institutiile europene sunt dezinformate cu privire la legile Justitiei, Dragnea a raspuns: „Eu nu-mi iau vorbele inapoi, dar vreau sa va spun ceva: niciodata cand seful statului, indiferent care a fost, a fost plecat intr-o vizita oficiala, eu personal nu am facut nicio declaratie care sa-l puna intr-o situatie defensiva sau neplacuta acolo, pentru ca reprezinta Romania”.

„Dupa ce presedintele Iohannis se intoarce in Romania, putem discuta pe larg despre asta, dar nu-mi iau inapoi nicio declaratie. E incorect ce s-a intamplat in ultima perioada, pentru ca toata lumea stia ca presedintele Romaniei merge la Bruxelles la o intalnire importanta si tot felul de oameni din Romania au inceput sa spuna despre ce se intampla in Romania, cand cel care trebuia sa spuna ce se intampla in Romania, poate cel mai avizat, ar fi presedintele. Si presedintele sigur a fost intr-o situatie in care sa dea explicatii, ceea ce nu e corect”, a adaugat Dragnea.

Intrebat daca a discutat cu Iohannis pe aceasta tema la Cotroceni, avand in vedere ca urma vizita la Bruxelles si se stia despre aceasta, Dragnea a raspuns: „Da. Ce v-am spus dumneavoastra i-am spus si presedintelui. Dupa intalnirea de la Cotroceni am ramas cred ca 10 minute cu presedintele”.
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a acuzat, luni, dupa juramantul noilor ministri, la un post tv, delegatia Comisiei Europene din Romania de faptul ca ar fi transmis informatii false la Bruxelles referitoare la actiunea Guvernului Dancila privind legile din sistemul judiciar.

Presedintele Klaus Iohannis are miercuri o intalnire cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, una dintre teme fiind modificarile aduse legilor Justitiei, anunta Administratia Prezidentiala.


dragnea romania
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005816 (s)