News Flash:

Basescu, despre decizia Guvernului de a renunta la SPP: ”Daddy ordona, Vasilica executa”

1 Februarie 2018
725 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu a plecat 1

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca decizia Guvernului de a renunta la protectia SPP, “argumentata cu barfe de partid”, demonstreaza cum va fi guvernarea Vioricai Dancila - “Daddy ordona, Vasilica executa”.

Basescu afirma ca masura indepartarii SPP de la indeplinirea misiunii de protectie a demnitarilor este ilegala si da o lovitura unei componente a sistemului national de aparare, ilegal fiind si transferul responsabilitatii asigurarii protectiei demnitarilor catre Jandarmerie, care nu are prin lege astfel de misiuni. “Lucrurile vor iesi prost, tare prost…Daddy”, ii transmite Basescu lui Liviu Dragnea.

“Dupa o “indelungata” cooperare cu SPP-ul, care nu a durat decat 24 ore, Viorica Vasilica Dancila a decis sa renunte la protectia legal asigurata de aceasta institutie. Evident, Vasilica a fost doar executantul unei dispozitii a lui Daddy, dispozitie argumentata cu barfe de partid. Acest episod ne demonstreaza cum se va desfasura guvernarea Vasilicai. Daddy ordona, Vasilica executa”, scrie, miercuri, pe Facebook, fostul presedinte.

El sustine ca liderul PSD, Liviu Dragnea, incepe sa construiasca institutii paralele cu cele legale pentru a putea controla “tot ce misca in guvern si in alte institutii ale statului”, iar ”in aceasta strategie un pion important este alta supusa, din Videle, Carmen Dan”.

″In final, lucrurile vor iesi prost, tare prost…Daddy”, ii transmite Basescu lui Dragnea.

Fostul presedinte mai spune ca masura indepartarii SPP de la indeplinirea misiunii de protectie a demnitarilor, in baza unor barfe de partid, este ilegala si da o lovitura unei componente a sistemului national de aparare, ca este exclus ca ofiteri SPP sa fi facut rapoarte care sa vizeze altceva decat incindente de securitate la adresa demnitarului, daca au existat si ca transferul responsabilitatii asigurarii protectiei demnitarilor catre Jandarmerie este ilegal, institutia neavand prin lege astfel de misiuni, nici antrenamentul necesar protectiei demnitarilor si nici mecanismele si logistica necesare misiunii de protectie a demnitariIor.

“Atentie, domnule Comandant al Jandarmeriei Romane: protectia demnitarilor inseamna mult mai mult decat paza demnitarilor.Nu prea se utilizeaza bulanul si nici garduri mobile pentru protectie”, adauga Traian Basescu.


jandarmerie daddy carmen dan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 33 queries | Mysql time :0.051239 (s)