News Flash:

Dosar penal pentru doi miri din Petrosani, dupa ce au pus cortul pentru nunta pe o strada din oras

3 August 2017
944 Vizualizari | 0 Comentarii
nunta glob
Politistii din Petrosani au deschis, miercuri, un dosar penal pe numele a doi miri, care au pus cortul pentru nunta pe o strada din oras, aici urmand sa se desfasoare petrecerea cu aproximativ 100 de invitati, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Sefului Politiei municipiului Petrosani, Aurel Buruiana, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, ca organizatorii nuntii au declarat, initial, ca detin autorizatie de la Primarie pentru amplasarea cortului pe strada Plopilor, din municipiu si au cerut ragaz pentru a prezenta documentele.
„Noi am trimis un echipaj la fata locului, am intocmit un proces verbal, ocazie cu care organizatorul a spus ca ar avea ceva documente de la Primaria Petrosani, i-am dat termen ca intr-o ora sa intre in legalitate, ori sa elibereze drumul public, ori, daca nu, sa ne prezinte documentele respective. In caz contrar, intocmim dosar penal. Este vorba de o strada din municipiul Petrosani”, a declarat Buruiana.
Dupa ce a trecut timpul acordat, mirii nu au putut prezenta documentele cerute de politisti, astfel ca a fost intocmit un dosar penal pentru blocarea cu intentie a drumului public.
"S-a intocmit dosar penal pentru blocarea cu intentie a drumului public, in conditiile in care li s-a pus celor de acolo in vedere sa isi reglementeze situatia juridica, efectiv sa obtina autorizatia prevazuta de lege sau sa inlature cortul, dar dumnealor nu au obtinut autorizatia si nici cortul nu l-au inlaturat. Au promis ca il vor ridica in scurt timp”, a precizat pentru MEDIAFAX, Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Politiei Hunedoara.
La nunta care incepea miercuri seara erau asteptate aproximativ 100 de persoane.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005934 (s)