News Flash:

Donald Trump cere pedeapsa cu moartea pentru autorul atacului din New York

2 Noiembrie 2017
884 Vizualizari | 0 Comentarii
trump3

Preşedintele american Donald Trump a declarat, joi, că autorul atacului din New York, uzbecul Sayfullo Saipov, ar trebui să primească pedeapsa cu moartea, relatează site-ul televiziunii CNN.

"Teroristul din New York s-a declarat fericit şi a cerut arborarea steagului Stat Islamic în camera sa de spital. A ucis opt persoane, a rănit grav alte 12. Ar trebui să primească pedeapsa cu moartea!", a transmis Trump, prin intermediul contului de Twitter.

Uzbecul Sayfullo Saipov, în vârstă de 29 de ani, a fost pus sub acuzare de către procurorii americani pentru infracţiuni de terorism, după ce le-a spus anchetatorilor că a plănuit atacul în ultimele luni. El este acuzat de acte de violenţă, acordarea de sprijin material pentru organizaţia teroristă Stat Islamic şi distrugere de autovehicule.

Potrivit unui document publicat de către procuratura din New York, Saipov le-a spus anchetatorilor că a fost inspirat să comită atacul cu vehicul în urma videoclipurilor de propagandă ale Stat Islamic pe care le-a urmărit pe telefonul mobil.


new york
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006179 (s)