News Flash:

Doi barbati decedati si un copil in coma la spital dupa ce o masina s-a izbit violent de un cap de pod, in Timis

13 August 2018
876 Vizualizari | 0 Comentarii
accident timisoara

Accident teribil de circulatie, duminica la pranz, pe drumul ce leaga localitatile timisene Lenauheimsi Iecea Mare. Doi barbati si-au pierdut viata, iar un copil este in coma la spital dupa ce un autoturism s-a izbit de un cap de pod si apoi s-a dat de mai multe ori peste cap.
Accidentul, spun politistii, s-a produs pe drumul ce leaga localitatile timisene Lenauheim si Iecea Mare. Conducatorul auto a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a izbit violent de un cap de pod dupa care s-a dat de mai multe ori peste cap.
Conducatorul auto, fiul sau minor, dar si un alt barbat au fost proiectati din masina. Cei doi adulti si-au pierdut viata pe loc, iar copilul a fost resuscitat cu succes, povestesc martorii, si a fost transportat la spital in stare grava.
„La locul interventiei s-au deplasat o autospeciala cu modul de descarcerare si 4 subofiteri din cadrul Statiei de pompieri Sannicolau Mare, SVSU Lenauheim, 2 ambulante SAJ si echipaj de politie. Din nefericire, cei doi adulti au fost declarati decedati, iar minorul a fost transportat la spital, inconstient si cu multiple traumatisme. Drumul este blocat pe ambele sensuri de mers. Se intervine pentru asigurarea masurilor PSI necesare si degajarea partii carosabile”, transmit reprezentantii ISU Banat.
Politistii de la rutiera s-au deplasat la fata locului si fac acum cercetari pentru comiterea infractiunilor de ucidere si vatamare corporala din culpa.
Politistii au descoperit ca soferul autoturismului Opel care a intrat cu viteza intr-un cap de pod nu avea nici macar permis de conducere. Barbatul avea 44 de ani. Oamenii legii spun ca acesta s-a angajat intr-o depasire, a pierdut controlul volanului, a rulat 50 de metri pe marginea drumului, iar apoi s-a izbit de capul de pod si masina a inceput sa se rostogoleasca.
Copilul ajuns in stare grava la spital are 12 ani si este fiul soferului. Medicii fac tot posibilul pentru a-i salva viata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006330 (s)