News Flash:

Doar 4 din cele 7 noi fluxuri de vaccinare anti COVID anuntate de Dominic Fritz vor fi deschise la Timisoara, din februarie

26 Ianuarie 2021
473 Vizualizari | 0 Comentarii

Dupa ce primarul Dominic Fritz a anuntat, luni seara, ca centrul de vaccinare de la ISHO va putea functiona, din 8 februarie, cu toate cele 7 fluxuri aprobate de Comitetul Național de Coordonare a Vaccinării, reprezentantii Prefecturii vin cu noi precizari si spun ca cele 7 linii de vaccinare vor fi, de fapt, repartizate in 3 orase din judetul Timis.

Mai exact, la Timisoara vor functiona doar 4 fluxuri de vaccinare la ISHO, restul fiind repartizate la Lugoj si la Jimbolia. In primele doua cazuri sunt amenajate, practic, linii separate de vaccinare pentru profesori.

„Azi, in cadrul Nucleului Judetean de Vaccinare, am aprobat repartizarea celor 7 fluxuri dupa cum urmeaza: 4 fluxuri la Timisoara, la ISHO, din care doua pentru profesori, doua pentru comunitate. La Lugoj vom avea doua noi fluxuri, unul pentru profesori, unul pentru comunitate, la Spitalul Municipal si la Sala Sporturilor. Al 7-lea flux va fi deschis la Jimbolia, in cadrul liceului din oras, iar acesta va fi un flux pentru comunitate. Toate cele 7 fluxuri vor fi functionale din data de 8 februarie”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Mircea Bacala, subprefectul judetului Timis.

Pentru a se programa intr-unul dintre aceste 7 noi fluxuri, cei care doresc sa se imunizeze se vor putea inregistra pe platforma nationala incepand cu data de 6 februarie, mai exact cu doua zile inainte de deschiderea acestora.

Va reamintim, in cursul zilei de luni, reprezentantii primariei Timisoara au anuntat ca alte 4 centre de vaccinare din Timisoara sunt aproape finalizate si se pun la punct ultimele detalii pentru a putea fi operationalizate.

Intre timp, de la inceperea celei de-a doua etape de vaccinare, la Timisoara functioneaza doar doua centre de vaccinare impotriva COVID 19, la Iulius Town si la Spitalul CFR.

Luni, Timisoara se afla la o rata de infectare de 4,16 la mia de locuitori, in timp ce judetul Timis este singurul din tara care se mai afla in zona rosie, cu o rata de infectare de 3,48.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007160 (s)