News Flash:

Deschiderea scolilor e o decizie pripita. Avertismentul medicului Cristian Oancea de la Timisoara

25 Ianuarie 2021
492 Vizualizari | 0 Comentarii
cristian oancea 1 700x336

Medicii epidemiologi din Romania se tem de un al treilea val al pandemiei de coronavirus si indeamna la prudenta, mai ales ca noua tulpina din Marea Britanie a inceput sa faca victime la Bucuresti.

Medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, spune ca si Romania va avea parte de un al treilea val al pandemiei, care ar putea fi unul mult mai agresiv, iar acesta ar prezenta un pericol mai mare pentru batranii care nu s-au vaccinat inca. Medicul timisorean crede ca autoritatile s-au grabit cand au anuntat o revenire a copiilor in banci.

„Valul al treilea cu noile tulpini COVID isi va face aparitia si la noi. Deschiderea scolilor este o decizie pripita„, a spus Cristian Oancea, pentru antena3.ro.

Va reamintim, in capitala deja au aparut primele 3 cazuri de infectare cu tulpina de COVID-19 descoperita in Marea Britanie, tocmai la o scoala.

Desi avertizarile sunt extrem de dure, mai multi parinti asteapta cu nerabdare deschiderea scolilor. Sambata insa si ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu a atras atentia ca este posibil ca elevii sa nu se intoarvca in banci in 8 februarie.

Mai multe tari europene au anuntat masuri drastice in ceea ce priveste valul trei de imbolnavire. Unele dintre ele, precum Slovacia sau Slovenia, au intrat in lockdown.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005492 (s)