News Flash:

Disparitie suspecta in Timis. Un barbat este de negasit dupa ce a fost parasit de sotie

21 Octombrie 2015
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
politia1
O tanara de 18 ani din Timis isi cauta cu disperare tatal disparut de acasa dupa ce a fost parasit de sotie. Ea a cerut ajutorul politiei dupa ce tatal sau a plecat de acasa si a postat pe o retea de socializare mai multe poze in care isi cerea iertare pentru pacatele lui.
Barbatul are 43 de ani si locuieste in comuna Cheveresu Mare. In urma cu doua saptamani sotia l-a parasit, le-a povestit fiica sa politistilor, iar de atunci tatal ei era deprimat.
El a asteptat ca fiica lui sa isi sarbatoreasca majoratul si, luni, s-a urcat in masina si a plecat de acasa fara sa spuna nimic, scrie tion.ro. A postat apoi pe o retea de socializare mai multe poze in care isi cerea iertare de la Dumnezeu pentru pacatele sale.
Lucian Ionel Marcu are 43 de ani, 1,75-1,80 metri inaltime, corpolenta robusta, par grizonat si ochi caprui. La data disparitiei el era imbracat intr-o geaca de culoare neagra, pantaloni de culoare inchisa si era incaltat cu pantofi sport de culoare gri. Masina cu care a plecat este o Dacie Logan de culoare gri cu numere de Timis.
Oricine poate oferi informatii despre locul in care s-ar afla barbatul este rugat sa sune de urgenta la 112 sau sa contacteze cea mai apropiata sectie de politie.

Galerie Foto

disparut2
timis cheveresu mare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006203 (s)