News Flash:

Vrei sa faci sex cu el intr-un loc public? Iata la ce sa fii atenta

20 Octombrie 2015
1289 Vizualizari | 0 Comentarii
sex public

Sexul intr-un loc public este o fantezie comuna atat pentru barbati, cat si pentru femei. Cu toate acestea, doar cele/cei mai indrazneti au curajul sa faca sex nestingheriti in locuri neobisnuite, cum ar fi intr-o cabina de proba, intr-o toaleta dintr-un restaurant sau pe bancheta din spate a masinii.

De ce suntem atat de atrasi de sexul in public? Unii spun ca o fac pur si simplu sa-si condimenteze rutina sexuala, in timp ce multi altii sunt extrem de incantati de ideea ca ar putea fi prinsi in flagrant. Daca vrei sa incerci sa faci sex intr-un loc public, avem cateva sfaturi pentru tine.

Alegerea pozitiei corecte
Chiar daca numarul pozitiilor pentru sex intr-un loc public este relativ mic, asigurati-va ca pozitia voastra este cat mai confortabila pentru amandoi. Daca va aflati intr-un spatiu ingust, putina ingeniozitate va va prinde bine. Daca sunteti intr-o masina, actul sexual va fi mult mai confortabil daca lasati pe spate scaunele.

Daca barbatul este mai inalt decat femeia, incearca sa iti lasi partenera sa preia controlulul si sa te "calareasca". In spatiile inguste, cum ar fi toaletele sau cabinele de proba, cele mai frecvente si mai bune pozitii sunt in picioare si pe la spate.

Jocuri sexuale
Sexul intr-un loc public nu inseamna intotdeauna relatii sexuale cu penetrare. Puteti face sex oral, ii poti stimula clitorisul partenerei sau ea tie penisul si puteti continua aventura la domiciliu, dupa ce v-ati bucurat doar de preludiu intr-un loc public.

Pentru a incheia, lasa-ne sa te avertizam inca o data de pericolele care pot sa apara. Este neplacut daca esti prins de un trecator sau un politist. Acesta din urma iti poate da o amenda, in timp ce trecatorul care te vede poate fi un voyeur sau cineva care vrea sa ti se alature.

Alegerea locatiei potrivite
Cantareste toate riscurile pe care le aduce o astfel de actiune. Nu uita ca sexul intr-un loc public este ilegal in majoritatea tarilor si ca poti sa intri astfel intr-o gramada de necazuri. Alege un loc unde credeti ca cel mai probabil nu veti fi vazuti de nimeni. De exemplu, daca esti prins facand sex la birou, de catre seful tau, acest lucru iti poate periclita serios cariera.

Cele mai frecvente locuri unde cuplurile fac sex sunt: parcuri, toalete publice, toalete din avion, cinematografe, teatre, masini, paduri, lifturi, birouri, piscine, balcoane, acoperisuri, cabine telefonice, cabine de proba etc.

Sa fii spontan este binevenit, dar...
Desigur, sexul este mai savuros cand are loc spontan. Dar nu-i asa ca este mai bine sa fiti pregatiti pentru surprize neplacute? Prin urmare, atunci cand vorbim despre sex intr-un loc public, primul lucru care ar trebui sa iti vina in minte ar trebui sa fie un "quickie" si, totodata, un act sexual mai putin confortabil decat de obicei.

Cand incepeti sa faceti dragoste in public, tu si partenerul tau ar trebui sa fiti deja extrem de excitati. Va puteti starni atat verbal, cat si fizic. Sopteste-i partenerului la ureche cuvinte seducatoare sau atinge-i usor zona intima pe sub masa si astfel, un pasional "quickie" intr-o zona interzisa va deveni si mai tentant.


jocuri sexuale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005260 (s)