News Flash:

Pasajul Michelangelo, un vis frumos pana la Craciun. Va fi dat in folosinta abia la anul!

13 Decembrie 2014
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Vremea din ultimele zile taie din sperantele primarului Nicolae Robu, care afirma, recent, ca pasajul Michelangelo ar putea fi dat in folosinta pana la Craciun. Edilul-sef al Timisoarei sustine in continuare ca lucrarea ar putea fi gata in cateva zile, dar asta si daca vremea o va permite.
Intrebat daca mai crede ca pasajul Michelangelo va fi dat in folosinta pana la Craciun, Robu a raspuns: „De vreo zece zile sau de cand vremea este cumplita de-a dreptul s-a lucrat in permanenta si in aceste conditii, dar evident ca nu s-a putut lucra cu acelasi spor ca si in conditii meteo favorabile. V-am spus de la inceput ca sunt anumite operatii tehnologice care nu pot fi facute in orice conditii de temperatura si umiditate si, prin urmare, nu va pot spune astazi daca va fi posibil sa dam in folosinta partea subterana pana la Craciun. Noi facem tot posibilul, dar la asemenea lucrari esti meteodependent”.
Primarul Timisoarei a precizat ca si daca pasajul Michelangelo nu va fi dat in folosinta pana la Craciun, timisorenii nu ar trebui sa fie nemultumiti, deoarece ritmul in care s-a lucrat a fost unul foarte bun, lucrarea fiind „extrem de complexa”.
„A trecut un an si opt luni de cand am inceput aceasta lucrare extrem de complexa, extrem de grea si nu cred ca poate fi cineva nemultumit de ritmul in care s-a lucrat. Va fi ceva foarte frumos, insa tinand seama de cat de ploios a fost anul 2014 si cat de capricioasa e vremea acum, e posibil sa nu dam in folosinta lucrarea pana la Craciun”, a mai spus Robu.
Primarul a mai spus ca se duce in continuare zilnic pe acest santier. Ultima data a fost chiar in noaptea de joi spre vineri, la ora 1, si a observat ca ar mai trebui facute hidroizolatia pasajului si turnarea asfaltului, insa aceste lucrari nu pot fi realizate la temperaturi scazute, scrie tion.ro.
„Deci zilele ramase pana la Craciun ar fi suficiente sa putem termina. Dar nu poti face hidroizolatie si nu poti sa torni asfaltul pe care il folosim la temperaturi mai scazute”, a concluzionat Robu.
Recent, primarul Nicolae Robu afirma ca daca pasajul Michelangelo nu va fi dat in folosinta pana la Craciun, atunci, cel mai probabil, acest lucru se va intampla abia in primavara anului viitor.

pasajul michelangelo robu nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006458 (s)