News Flash:

Dietele secrete ale vedetelor

11 Februarie 2014
1235 Vizualizari | 0 Comentarii

Un corp netonifiat, cu grăsime şi kilograme în exces, a fost mereu un motiv de îngrijorare pentru starurile dependente de blitzurile paparazzilor. Pentru a se asigura că înfăţişarea lor va fi un pretext de mândrie şi nu de ruşine, celebrităţile au apelat la diverse strategii, mai mult sau mai puţin sănătoase, prin care şi-au prelucrat trupul în funcţie de standardele sociale ori cele autoimpuse.

Fie că sunt nişte „ilustre anonime“ ori că se bucură de celebritate, femeile sunt preocupate de înfăţişare, prima legătură cu lumea exterioară. Mărimea şi forma corpului sunt două aspecte esenţiale pe care le controlează pentru a-şi păstra jobul dorit, a se face remarcate, sau pentru a fi mai atractive, însă, de multe ori, în goana după trupul perfect, divele îşi neglijează sănătatea şi devin victimele propriilor diete miraculoase. 

Specialiştii vedetelor de pe covorul roşu vorbesc despre riscurile pe care acestea le ignoră, în goana după un ideal fizic. „Am consiliat odată o actriţă care se antrena de patru ori pe săptămână, pe lângă orele zilnice de cycling“, spune Gunnar Peterson, instructorul vedetelor, printre care Angelina Jolie, Jennifer Lopez şi Penelope Cruz. „Când jurnaliştii au întrebat-o cum şi-a «transformat» corpul, ea a declarat: «Am practicat yoga şi mi-am plimbat câinele». M-a făcut să râd“, zice instructorul care enumeră lista cu principalele metode de slăbire de la Hollywood. 

Antrenamente
Pentru a scăpa de cele 30 de kilograme acumulate în timpul sarcinii cu fiul ei Ryder, actriţa Kate Hudson a recunoscut că a lucrat zilnic la sala de sport, trei ore, timp de trei luni. Adevarul.ro


antrenamente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1076 (s) | 33 queries | Mysql time :0.038799 (s)