News Flash:

Dieta care te slabeste doua kilograme in doar trei zile

19 Septembrie 2017
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
slabeste
Cu ajutorul unei cure de detoxifiere "de urgenta", care poate fi urmata timp de trei zile, scapati de 1,5 -2 kilograme. Sunt permise doar lactatele, semintele, fructele si legumele. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a creat o cura de detoxifiere cu ajutorul careia organismul isi recapata energia si prin care se reduce rapid numarul de kilograme. Atentie, in aceasta cura nu este permisa carnea!

Prima zi:
Micul dejun: Suc din 2-3 grapefruit-uri, in care puneti o lingurinta de spirulina (se gaseste la farmacii). O ceasca de ceai de plante, cu miere.


Pranz: O salata mare din castraveti, rosii, ardei rosu, ardei galben, telina, morcovi, ridichi, broccoli si multe frunze de patrunjel, asezonata cu ulei de masline si zeama de lamaie.


Un pahar de suc obtinut din 2 portocale, 1 mar, 2 morcovi, 1-2 cm de rizom crud de ghimbir, tulpina de telina.


Cina: o salata din sfecla rosie, ceapa, usturoi, untisor, salata, andive, menta, asezonata cu ulei extravirgin de masline. Se mai consuma nectarul obtinut la blender dintr-o jumatate de ananas proaspat si o felie de pepene galben.

A doua zi:
Micul dejun: 150 ml de iaurt, magiun si 300 de ml de apa plata cu zeama de la o jumatate de lamaie.


Ulterior, se poate lua o gustare care contine: 2-3 morcovi, jumatate de tulpina de telina, jumatate de lamaie verde, omogenizate la blender si eventual diluate cu apa plata, 5-6 miezuri de nuca, o cescuta de stafide.


Pranz: Salata de seminte crude de dovleac, de floarea soarelui, morcov ras, ardei rosu si galben, rosii, ridichi, rondele de telina, asezonata cu vinegreta obtinuta din ulei de masline cu zeama de lamaie. Se bea si ceai de menta.


Gustare dupa-amiaza: o banana si un nectar preparat la blender din 2-3 piersici sau nectarine, o legatura de menta proaspata, o lingurita de magiun.


Cina: Legume la gratar, rosii, ardei, fenicul, dovlecei, ciuperci, ceapa, vinete, cartofi dulci. Se pot stropi cu ulei de masline si zeama de lamaie.


Se mai pot consuma 4-6 migdale dulci sau miezuri de nuca. Se bea o ceasca de ceai de plante medicinale aromate (menta, fenicul, rozmarin, musetel).

Dieta de a treia zi
Micul dejun Salata de fructe din pere, mere, struguri, ananas, mango. Iaurt natural cu o lingurita de fulgi de ovaz si magiun. Se bea o ceasca de ceai verde, neindulcit si un pahar de nectar la blender din 1-2 pere, o ceasca de zmeura si una de capsuni.


Pranz Supa rece din rosii, ceapa, usturoi, castraveti, andive, patrunjel frunze si radacina, morcov, piper negru, toate macinate. Se serveste cu paine integrala. Se bea ceai verde, neindulcit. Dupa-amiaza, se mai poate consuma un fruct proaspat: mar, pepene, cirese, para, zmeura etc.


Cina Se prepara "al dente" paste de grau dur, se asezoneaza cu ulei de masline si cu un sos pesto cu busuioc. Se poate servi cu putina branza proaspata, cu seminte de pin. Se aduga o salata din ardei, rosii, ceapa, usturoi cu ulei de masine si zeama de lime.


detoxifiere trei zile kilograme mencinicopschi energia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006262 (s)