News Flash:

Degetele de la picioare spun foarte multe lucruri despre personalitatea si viitorul tau

18 Septembrie 2017
1328 Vizualizari | 0 Comentarii
deget 640x328

Degetele de la Picioare spun foarte multe lucruri despre Personalitatea si Viitorul Tau !
Cum sunt degetele tale de la picioare? Sunt mici? Mari? Care este cel mai mic si care este cel mai mare? Sunt lipite unele de altele sau despartite? Toate aceste detalii pot dezvalui foarte multe lucruri despre personalitatea ta si, in plus, iti pot prezice viitorul. Haideti sa vedem impreuna despre ce este vorba in acest articol.


Degetul cel mare
Daca degetul cel mare este mai lung decat celelalte inseamna ca esti o persoana foarte inteligenta, creativa, plina de idei, mereu cu o solutie la orice problema. Este posibil sa ai unele probleme de concentrare pentru ca mintea iti zboara in sute de directii.
Daca degetul cel mare este mai mic decat celelalte degete inseamna ca ai o capacitate excelenta de a face mai multe lucruri in acelasi timp, ii convingi foarte usor pe ceilalti sa te sustina si esti un negociator foarte bun.

 

Cel de-al doilea deget
Cu cat acest deget este mai lung, cu atat inseamna ca ai mai bune calitati de leader. In plus, esti o persoana proactiva, plina de energie si de resurse, mereu dispusa sa lupti pana in panzele albe pentru lucrurile in care crezi. Unele legende spun ca in India mamele nu-si lasau fiii sa se insoare cu femeile care aveau degetul al doilea lung caci erau considerate femei prea autoritare.

Daca cel de-al doilea deget nu este mai lung decat celelalte inseamna ca esti o persoana echilibrata care prefera sa analizeze bine lucrurile inainte de a face o afirmatie sau de a se angrena intr-o activitate.

Cel de-al treilea deget
In cultura chinezeasca, acest deget este asociat cu energia si motivatia de lucru. Cu cat acest deget iti este mai lng cu atat esti genul de persoana care se concentreaza foarte mult pe cariera si pe a obtine un statut social inalt.

Reversul medaliei este ca tinzi sa fii un perfectionist care isi poate neglija partea personala in detrimentul celei profesionale. Daca ai acest deget mai scurt, esti acea persoana care alege sa se bucure de viata in toate detaliile ei. Este foarte greu ca cineva sa te streseze sau sa te enerveze, tratezi totul su optimism si pozitivism si iti iubesti fiecare moment din propria existenta.


Cel de-al patrulea deget
Daca acest deget este lung si drept inseamna ca pentru tine familia este pe primul loc. Mai mult, orice problema vei avea in familie se va observa intr-o curba usoara pe acest deget. Cea mai mare calitate a ta este abilitatea de a asculta problemele altora si de a le rezolva. Daca degetul este usor curbat, trebuie sa ai grija la cat de mult empatizezi cu problemele celorlalti caci esti o persoana foarte sensibila si iti pot afecta sanatatea.Daca acest deget este mai scurt, inseamna ca esti mai mult orientat pe autodezvoltare decat pe familie.

 

Degetul cel mic
Daca degetul cel mic este foarte scurt inseamna ca esti o personalitate juvenila, usor iresponsabila, esti vesnic in continuare de distractii si esti mereu in centrul atentiei gratie amuzamentului tau. Daca in plus, iti poti separa degetul cel mic de ce de-al patrulea deget, inseamna ca esti o persoana venturoaza, fermecatoare si impulsiva. Daca nu poti, esti loial, predictibil si iti place rutina

Bolti in talpile picioarelor
Daca ai bolti pronuntate in talpile picioarelor inseamna ca iubesti sa petreci timp de unul singur si unii tind sa te vada chiar anti-social. Pe de alta parte, daca nu ai niste bolti atat de pronuntate, inseamna ca esti o persoana sociala, iti place sa iesi si sa fii mereu inconjurat de alte persoane cu care sa te distrezi.

Picioare late
Daca ai picioarele late inseamna ca esti acea persoana careia ii place ca mereu sa aiba ceva de facut si, chiar daca nu are, isi cauta. Desi este bine sa te mentii ocupat, este indicat sa inveti si sa te relaxezi caci organismul are nevoie.

Picioare inguste
Daca ai picioarele inguste, esti un mare iubitor al esteticului si frumosului si preferi sa te concentrezi pe aceasta parte decat pe cea a muncilor grele si solicitante care, daca ar fi posibil, ar fi bine sa se faca singure sau sa le faca altcineva pentru tine.


Lungimea degetelor de la picioare este una graduala
Daca degetele tale de la picioare fac un fel de scara magarului inseamna ca esti o persoana foarte sistematica, practica si corecta. Esti foarte atent la detalii si nu iti place sa lasi nimic neterminat. Sefii si colegii tai te apreciaza foarte mult si au mare incredere in tine.

picioare late picioare inguste
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006030 (s)