Dieta de primavara promoveaza consumul de legume si peste. Primele iti vor detoxifia organismul, iar acizii grasi din peste vor reduce colesterolul din sange. In fiecare din cele 14 zile, poti manca la micul dejun paine integrala cu sunca sau branza slaba cu un iaurt degresat. La gustare ai de ales intre deserturile cu cereale integrale, iaurturile slabe si fructe de sezon. Iata in ce consta pranzul si cina in cele doua saptamani de dieta:
Luni
Pranz - 270 kcal
100 g somon preparat pe gratar
200 g dovlecel preparat pe gratar
1 felie de paine integrala
Cina- 265 kcal
200 ml supa de legume
150 g stiuca la cuptor, cu 150 g sos de rosii
50 g mamaliga
Marti
Pranz- 317 kcal
150 ml ciorba de peste cu legume
200 g salata din: 50 g orez cu 50 g ton si 100 g ardei gras, rosii si castraveti
Cina - 210 kcal
150 g salau pe gratar
200 g legume sotate (morcovi, dovlecei, fasole verde)
1 felie de paine integrala
Miercuri
Pranz- 285 kcal
200 g pastrav la gratar
150 g fasole verde sotata
30 g sos de rosii
Cina- 215 kcal
200 g salata din 100 g cartofi cu 50 g ton, 1 ardei gras, 1 castravete
1 felie de paine integrala
Joi
Pranz - 295 kcal
150 ml supa de fasole verde
200 g frigarui cu scrumbie, rosii, ceapa, ardei gras
30 g mujdei de usturoi
Cina - 225 kcal
150 g stiuca la cuptor cu rosii, dovlecei, ceapa usturoi
50 g mamaliga
Vineri
Pranz- 265 kca
200 ml ciorba de peste
100 g salata de vinete
2 felii paine integrala
Cina - 267 kcal
150 g saramura de pastrav
50 g mamaliga
1 lingura mujdei de usturoi
Sambata
Pranz- 260 kcal
150 ml supa crema de dovlecei
150 g dorada la cuptor cu 100 g ciuperci sotate
Cina - 296 kcal
250 g salata de cartofi cu 100 g scrumbie afumata, 30 g masline, 1 ceapa
Duminica
Pranz- 265 kcal
200 g stiuca la cuptor
200 g dovlecei la gratar cu usturoi
Cina - 248 kcal
200 g salata verde cu 100 g ton (in suc propriu), ardei gras, castraveti, ceapa.
30 g crutoane paine integrala
© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1473 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009577 (s)
Comentarii (0)