News Flash:

DEZVALUIRI SOCANTE despre judecatorul pedofil din Timisoara. Unde isi satisfacea acesta fanteziile cu minorele

26 Iulie 2015
1687 Vizualizari | 0 Comentarii
Paul Manzu2
Doar patru persoane sunt arestate in dosarul retelei care facea trafic cu minore la Timisoara. Fetele erau oferite ca jucarii sexuale unor magistrati, medici sau oameni de afaceri. Judecatorul Nicolae Tomus, unul dintre clienti, a fost transferat la un alt Complet de judecata. Magistratul avea fantezii sexuale cu tinerele chiar si in sala de judecata: isi chema partenerele la procese si regiza cu ele jocuri sexuale in timpul sedintelor de judecata.
 
Judecatorul pedofil avea fantezii in sala de judecata
Judecatorul sadic si pervers, in varsta de 42 de ani, care era unul dintre beneficiarii retelei in care au fost racolate minore, e la un pas sa scape nepedepsit. Nici macar nu a fost retinut, in ciuda probelor grave adunate de procurori. Paul Manzu, proxenetul in casa caruia se organizau orgiile cu liceene, a reusit sa fuga si nu a fost prins nici pana acum, desi a trecut o luna, potrivit Romania TV.
Zeci de fete de liceu au fost ademenite in reteaua lui Manzu, prin metoda „loverboy". Un politist de la Sectia 1, Ovidiu Gitan, 32 de ani, le „agata" pe retelele de socializare – Facebook, Badoo - prezentand-se ca „simplu si natural", dorind „prieteni noi". Pe rand, fetele deveneau iubitele lui, apoi acesta le propunea sa se „emancipeze" si sa intretina relatii sexuale cu alti barbati maturi, chiar in grup. Aproape toate cadeau in plasa, iar celelalte erau santajate cu para la parinti, ca sa se conformeze. Copilele acceptau sa fie fotografiate sau filmate in posturi indecente, fara sa inteleaga consecintele. „Eu am o iubitica noua, ma rog. (...) Sa vezi ce fac cu ea, cat de bine. Stii? Am niste poze. Asa de sus, i-o bag la 45 de grade, incredibil...", ii povestea judecatorul Nicolae Aurelian Tomus unuia din partenerii de orgii, potrivit interceptarilor facute de procurorii DIICOT.
Judecatorul „Nick" Tomus a fost pus sub control judiciar de la inceput, la cererea procurorului DIICOT. Dupa cateva saptamani, acesta a facut cerere pentru a-si recunoaste faptele, si va scapa cu „suspendare". El e acuzat de santaj si folosirea serviciilor unei persoane exploatate. Inregistrarile realizate de SRI scot la iveala discutii halucinante intre judecator si alte persoane: el explica de ce vrea minore slabe, cum trebuia sa dispuna de ele, ori cum le agresa, ca sa isi satisfaca fanteziile. Colegii lui Tomus, magistrati, povestesc ca judecatorul isi chema iubitele in sala de judecata, le aseza pe scaunul procurorului in timpul proceselor sale si le facea diverse semne cu scopul de a creste tensiunea erotica dintre ei.
De cand a fost pus sub acuzare in acest dosar, Tomus a intrat in concediu de odihna. „Inspectia Judiciara s-a sesizat si are pe rol o lucrare pentru verificarea indeplinirii conditiilor de buna reputatie in cazul acestui judecator", explica Tamara Manea, purtatorul de cuvant al institutiei.
Cazul lui Tomus va fi prezentat CSM in prima sedinta dupa vacanta. Desi inca nu i s-a ridicat dreptul de practica, Tomus nu a mai intrat in sala de judecata. „El este in concediu de odihna, pana la 31 iulie, si deja a anuntat ca si-l va prelungi si dupa 1 august. Are multe zile de concediu neluate. De cand a fost chemat la DNA nu a mai intrat in sala. Completul lui, Dreptul familiei, a fost preluat de o judecatoare venita prin transfer, iar acest lucru a fost posibil dupa ce magistratul a fost transferat la Drept funciar, ca solutie administrativa pentru a nu avea disfunctionalitati in instanta", a precizat judecatorul Dumitru Hantea de la Judecatoria Timisoara.
De fetele plasate de interlopul Paul Manzu beneficiau diversi barbati cu bani. Acestia plateau sute de lei pentru o partida de sex sau mii de euro daca doreau sex in grup, potrivit anchetatorilor. Orgiile se tineau in vila lui Manzu, incepeau dupaamiaza si se terminau in zori. „In general se consuma cocaina", arata sursele EVZ, care confirma faptul ca praful alb era procurat de aradeanul Handke Giuseppe, nimeni altul decat celebrul DJ Gino Manzotti, de la DJ Project, scrie ziuadevest.ro.
Din reteaua coordonata de interlopul Paul Manzu, disparut fara urma acum o luna, mai faceau parte politistul Ovidiu Gitan care, potrivit IPJ Timis, „a fost suspendat din functie", fostul sot al Brigittei Nastase, Ovidiu Torj, Gheorgeh Bala si Firu Tiron. Acestia patru sunt singurii arestati in dosar, procurorul de caz nepropunand masura fata de barbatii care plateau ca sa intretina relatii sexuale cu minorele.

paul manzu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004825 (s)