News Flash:

DEZVALUIRI INCREDIBILE! Cum a luat Ileana Ciuculete virusul hepatitei C

18 Martie 2017
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
maxresdefault
Ileana Ciuculete a gresit cand si-a dat in mod eronat anul nasterii, dorind sa o creada lumea mai tanara, sustine scriitoarea americana de origine romana Carmen Harra, specialista in numerologie. Ileana Ciuculete s-a nascut pe 20 septembrie 1952, insa in biografia publica aparea data de 20 septembrie 1957.


„Oferind public o alta data a nasterii, Ileana Ciuculete a intervenit in codificarea destinului sau si astfel si-a scurtat viata. A fost o mare greseala. Pentru ca, intr-adevar, daca se nastea pe 20 septembrie 1957, nu avea cum sa apuce 60 de ani, asa ca a murit la asa-zisa varsa de 59 de ani. Daca transmitea data reala de nastere, de 20 septembrie 1952, atunci codificarea aceasta ii oferea o speranta de viata de 89 de ani. Este riscant sa intervii in codificarea destinului modificandu-ti data nasterii.

Referitor la motivul mortii subite, cred ca Ileana Ciuculete a luat acest virus al hepatitei C in organism chiar de la spital, la nasterea copiilor ei, din cauza seringilor si acelor care pe atunci nu se sterilizau suficient si se refoloseau. Acest virus rezista foarte mult in organism fara sa dea simptome, iar cei mai multi purtatori nu au habar ca sunt bolnavi de hepatita C. In SUA, cei mai supusi acestui risc sunt cei nascuti intre anii 1950 si 1960, cand a fost un varf al natalitatii in America. Si in Romania, toti cei care s-au nascut in acea perioada este bine sa mearga si sa-si faca testul de hepatita C pentru a trata eventuala afectiune. Daca nu este tratata, hepatita C poate provoca moarte subita, asa cum s-a intamplat din pacate si in cazul cantaretei Ileana Ciuculete”, a declarat, pentru ziarulring.ro, Carmen Harra.

ileana ciuculete carmen harra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005122 (s)