News Flash:

AVALANSA in Maramures

5 Ianuarie 2017
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
avalansa 1
Doua persoane, aflate intr-un autoturism care a ramas blocat in urma unei avalanse de zapada produsa pe drumul spre cabana Soricelul din Baia Mare, au fost salvate de jandarmi, potrivit unui comunicat de presa al IJJ Maramures, remis, joi, AGERPRES.


Potrivit aceleiasi surse, in urma unui apel primit la numarul 112 se specifica faptul ca apelantul impreuna cu inca o persoana se aflau blocati in autoturism, in urma unei avalanse de zapada, pe drumul spre cabana Soricelul, situata pe dealul Usturoiului de langa municipiul Baia Mare.

"Echipa formata din jandarmi si reprezentanti ai Primariei Baia Mare, care au sosit la fata locului cu utilaje de deszapezire, au deblocat autoturismul. Drumul a fost blocat pe o portiune de aproximativ 50 m. Acele persoane s-au deplasat apoi spre municipiul Baia Mare, cu autoturismul deblocat din nameti, acestea nefiind vatamate si nu a fost necesara interventia ambulantei", precizeaza comunicatul mentionat.


Jandarmeria Maramures reaminteste faptul ca persoanele care vor sa porneasca la drum in zonele montane trebuie sa se informeze in legatura cu prognoza meteo, despre itinerariul pe care si l-au propus si conditiile climatice locale.

doua persoane autoturism baia mare ijj maramures
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008761 (s)