News Flash:

Descopera ora ideala pentru sex

12 Martie 2017
994 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie fantezie

Cercetatorii de la Univesitatea din Westminster ne dau un motiv bun pentru a fi matinali. Potrivit acestora, ora 7.30 este momentul potrivit pentru sex.


Expertii inca se amuza pe tema orei potrivite cand sa facem sex. Ei spun ca persoanele care se trezesc intre orele 5.22 si 7.21 sunt mai stresate. Ideea e ca trezitul este ideal pe la 7.22 apoi sa lasam sa treaca cateva minute pana ne dezmeticim. Ora ideala pentru sex este 7.30 pentru ca atunci corpul produce atunci mai multi hormoni sexuali, ceea ce iti da adrenalina pentru a fi activ dimineata, scrie 7sur7.be.


Mai multe studii puse cap la cap arata ca ziua perfecta este, de fapt, o noapte. Ideal, un miez de noapte de vineri sau sambata. E important sa fie in luna decembrie si sa fie cat de ploioasa permite anotimpul. In casa trebuie sa fie nici prea cald, nici prea frig si, daca se poate, nici unul dintre parteneri sa nu fie in pericol sa isi piarda locul de munca. Oamenii de stiinta explica si de ce. De exemplu, iarna nu e ca vara nici in ceea ce priveste rata de succes a incercarilor de a avea copii, pentru ca durata zilei, temperaturile ridicate si chiar lumina influenteaza nega­tiv libidoul, scrie jurnalul.ro.


Studiile au mai aratat ca noaptea e mai imbietoare la sex decat miezul zilei. De 13 ori mai imbietoare. Motivul nu tine atat de ceasul biologic, cat de "restrictiile" impuse de rutina din timpul zilei - serviciu, obligatii de familie, drumuri etc. Iar cand e vorba despre noapte, sexul e de 17 ori mai probabil la miezul noptii decat la ora 22:00. Ideal e sa si ploua, pentru ca 83% dintre participantii la un studiu comandat de o firma de prezervative considera noptile ploioase cadrul ideal pentru sex. Tot statisticile arata ca noptile de vineri si de sambata sunt cu 18% mai ispititoare decat cele din restul saptamanii, codasa la capitolul activi­tate la asternut fiind duminica.

Chiar daca au fost indeplinite toate aceste conditii, totul se poate narui intr-o clipita din cauza temperaturii. Si nu e vorba despre cea data de starile febrile. Peste 35% dintre participantii la studiu au marturisit ca au refuzat cel putin o odata o partida de sex pe motiv ca le era prea cald. In schimb, frigul nu s-a dovedit la fel de neprietenos cu libidoul. Doar 19% dintre cei chestionati au spus, cel putin o data, "pas" unei invitatii fierbinti, pe motiv ca le e prea frig.

Iar daca se mai indoia cineva ca recesiunea economica duce si la recesiune sexuala, cercetatorii de la Universitatea din Lugano au demonstrat ca amenintarea somajului afecteaza negativ libidoul atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor. Mai precis, barbatii sunt cu 53% mai predispusi sa uite temporar de sex, in timp ce, in cazul femeilor, procentul este de 47%.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007445 (s)