News Flash:

DEMISIE in bloc la Universitatea Eftimie Murgu din Resita

18 Iulie 2015
1341 Vizualizari | 0 Comentarii
universitatea resita
Senatul Universitatii Eftimie Murgu, intrunit joi in sedinta extraordinara, a luat la cunostinta de demisiile prezentate de prof. univ. dr. Marian Mihaila, conf. univ. dr. Florin Frant, conf. univ. dr. Irina Oriol si lector univ. dr. Mihai Visan, informeaza un comunicat transmis AGERPRES. 
Senatul UEM a solicitat, marti, in sedinta, demisiile tuturor persoanelor din unitatea de invatamant impotriva carora s-a dispus inceperea urmaririi penale si a hotarat suspendarea contractelor individuale de munca ale celor impotriva carora s-a dispus inceperea urmaririi penale si masura controlului judiciar de interzicere a exercitarii functiei didactice sau arestul preventiv. 
In paralel, s-a dispus declansarea unei analize interne privind programul de studii ''Drept European si International'' si punerea in practica a unei metodologii de examinare de maxima transparenta al carei obiectiv este toleranta zero fata de orice abatere de la etica universitara. 
Procurori ai Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa ICCJ au efectuat recent cercetari intr-o cauza penala avand ca obiect infractiuni de abuz in serviciu, fals intelectual, luare de mita si dare de mita, savarsite de cadre didactice universitare si studenti. Potrivit documentelor, profesorii ar fi conditionat promovarea examenelor de primirea unor bani. De asemenea, cadrele didactice tranzactionau lucrari de licenta elaborate/sustinute in anii anteriori contra unor sume cuprinse intre 300 si 400 de euro pe lucrare. AGERPRES

florin frant arestul preventiv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007226 (s)