News Flash:

DECLARATII INCENDIARE! "Vantu a facut bani jefuind toata Romania!"

1 August 2016
1146 Vizualizari | 0 Comentarii
SOV
Invitat  intr-o emisiune TV, Sebastian Ghita a vorbit despre Sorin Ovidiu Vintu, om de afaceri pe care l-a cunoscut bine facand si afaceri o perioada cu el. Deputatul PSD a spus ca Vintu a fost un om cu o influenta remarcabila care avea o avere importanta si relatii in politica si servicii secrete ce il faceau greu de atins.

"Acest personaj, acest om, Sorin Ovidiu Vintu a reusit sa marcheze o buna parte din acesti 20-25 ani, in bine sau in rau. Multi l-au laudat pe Vintu pentru ceea ce a facut cu Realitatea, pentru faptul ca l-a atacat pe Adrian Nastase, PSD-ul, ca a participat la indepartarea lor de la putere. Astazi, societatea nu mai priveste un om de afaceri care detine puterimedia si care are relatii cu politicienii, la fel ca acum 10 ani sau 20 de ani. Pe Vintu trebuie sa il luam asa cum a fost, chiar daca astazi 20 de milioane de oameni afla ca noi am aflat acum 10 ani" a spus Sebastian Ghita.

"Cineva care detine mult prea multa forta, dupa cum stim toti, chiar si eu pe pielea mea, incepe sa aiba probleme. Iar Vintu cred ca depasea imaginatia multor oameni din Romania" a afirmat deputatul PSD.

"Astfel de sume s-au vehiculat in Romania si nu ar fi de mirare ca o astfel de suma Vintu sa o fi dat unui partid sau altui partid. Nu stiu in acest caz daca punctual banii au fost dati pentru o numire de trei luni de zile intr-o functie. Pentru ca guvernulTariceanu pleca. Din ce imi aduc eu aminte in vremurile alea Tariceanu nu era intr-o relatie atat de buna si cordiala cu Vintu si Realitatea. Dar, nu ar fi de mirare ca Vintu sa fi dat bani PDL-ului, PNL-ului. Si relatia cu Mircea Geoana si PSD-ul am vazut-o toti facuta public. Asa ca nu m-as mira." a raspuns Sebastian Ghita cand a fost intrebat despre dosarul lui Bogdan Olteanu.

"Nu uitati ca Vintu era un om de afaceri care stansese sute de milioane jefuind toata Romania cu FNI, cumparand politicieni, fiind in relatii cu sefii serviciilor SRI si SIE. Toata lumea vorbeste doar de Timofte, dar nimeni nu isi mai aduce aminte de relatia domnului Vintu cu domnul Fulga. Aceste lucruri s-au intamplat, au existat fie ca ne place, nu ne place, vrem, nu vrem, trebuie sa le recunoastem si chiar sa le punem pe tapet" a mai completat Sebastian Ghita. 

adrian nastase puteri relatii sebastian ghita partid tariceanu pdl pnl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004635 (s)