News Flash:

Declaratie socanta a unui presedinte, in cadrul summitului APEC: "Am injunghiat mortal o persoana!"

10 Noiembrie 2017
987 Vizualizari | 0 Comentarii
Rodrigo Duterte

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte a declarat, vineri, ca a injunghiat mortal o persoana in perioada adolescentei, in cadrul unui discurs in Vietnam prin care a promovat razboiul impotriva drogurilor, relateaza site-ul publicatiei The Guardian.
Rodrigo Duterte se afla la Da Nang pentru a participa la summitul Cooperarea Economica Asia-Pacific (APEC).

"Cand eram adolescent, intram si ieseam des din inchisoare. Ma bateam cand cu unul, cand cu altul. La varsta de 16 ani, omorasem deja pe cineva. O persoana reala, o bataie, o injunghiere. Nu aveam decat 16 ani. S-a intamplat din cauza unei simple priviri. Cate astfel de priviri vor mai fi acum cand sunt presedinte?", a spus Duterte.

Purtatorul de cuvant al lui Duterte, Harry Roque, a precizat ulterior ca presedintele a glumit, fiind vorba despre o anecdota pentru faptul ca nu se teme sa mearga la inchisoare.
In cadrul aceluiasi discurs, presedintele filipinez a amenintat ca va lovi un raportor al ONU pentru drepturile omului in cazul in care se va intalni cu femeia respectiva si a folosit un limbaj obscen pentru a combate criticii sai in legatura cu represiunea impotriva drogurilor.

Rodrigo Duterte se pregateste de o intalnire cu presedintele american Donald Trump si cu alti lideri de stat, intrucat Filipine gazduieste summitul Asociatiei Natiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN), la Manila, pe 12 si 13 noiembrie.

In luna octombrie, Duterte a declarat ca este nemultumit de activitatea agentiei pentru combaterea drogurilor si a anuntat ca este pregatit sa impuste criminalii si violatorii care nu sunt pedepsiti aspru.

Rodrigo Duterte a fost ales in functie anul trecut dupa ce a promis in timpul campaniei ca va eradica drogurile din societate. De atunci, politia a raportat uciderea a peste 3.900 de "personalitati ale drogurilor", justificand ca a fost vorba doar despre autoaparare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005475 (s)