News Flash:

Decizie surprinzatoare luata de Lufthansa

29 Mai 2016
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
lufthansa
Compania aeriana germana Lufthansa a anuntat ca va suspenda zborurile spre Venezuela incepand cu data de 18 iunie, pe o perioada nedeterminata, pe fondul instabiltatii economice cu care se confrunta tara, declansata de scaderea pretului petrolului, principala sursa de venit a tarii.
Lufthansa a mai specificat ca, din cauza inflatiei crescute si a controalelor stricte de convertire monetara, filialelor din Venezuela ale companiilor aeriene le este imposibil sa-si converteasca incasarile (obtinute in bolivari-moneda nationala a Venezuelei) in dolari si sa le trimita sediilor centrale, relateaza BBC News online.
Venezuela se confrunta cu o criza economica dura, dupa ce pretul petrolului a inregistrat o scadere foarte mare, fiind principala sursa de venit a tarii. In aceste conditii, inflatia a ajuns la peste 400%, ducand la o lipsa acuta de alimente si bunuri de consum de baza.
Intr-un comunicat emis, compania a anuntat ca "vom fi nevoiti sa suspendam cursele dintre Caracas si Frankfurt incepand cu 18 iunie".
Lufthasa a specificat si ca cererea pentru zboruri internationale spre Venezuela a scazut in 2015 si in primul sfert al acestui an. Cu toate acestea, a precizat ca zborurile pe aceasta ruta vor fi reluate in viitorul apropiat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1106 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004626 (s)