News Flash:

DECIZIE SOCANTA luata de Gabriela Cristea! Nimeni nu se astepta la acest gest

9 Februarie 2017
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriela cristea talie1
”Mama adoptiva” a Gabrielei CristeaPaula Craciunescu, a dat tot din casa despre relatia prezentatoarei TV cu Tavi Clonda. O veste neasteptata a dat-o femeia cand a declarat ca Gabriela Cristea amana conceperea unui copil.
 

Paula Craciunescu a confirmat faptul ca Gabriela Cristea urmeaza un tratament ca sa ramana insarcinata, insa cei doi amana acest moment. Motivul este unul neasteptat, cei doi isi doresc sa-si termine casa si mai apoi sa devina parinti.
”La mine vin toata vara, se incalzesc la emisiune si vin la piscina la mine. Tavi a zis ca isi va face piscina in forma de chitara. A zis ca partea mare va fi pentru ei si cea mica pentru bebelusi. A avut un iubit in televiziunea romana, iar in momentul in care parintii au aflat, nu au fost de acord. I-a zis ia valiza si du-te la el. Dupa 5 ani s-au despartit. Ma pot considera cea mai buna prietena a ei. Tavi nici in gluma nu ii spune ca s-a ingrasat. Da, Gabriela urmeaza un tratament ca sa faca un copil. Copilul si-l doresc foarte tare, dar au amanat putin ca sa termine casa. Isi doresc ca copilul lor sa locuiasca de la bun inceput intr-un loc numai al lui si spatios”, a declarat ”mama adoptiva” a Gabrielei Cristea.
 

Gabriela Cristea isi doreste sa-si creasca copilul intr-o casa spatioasa. Acum prezentatoarea TV si Tavi Clonda locuiesc cu chirie in zona Otopeni. Gabriela Cristea amana momentul sa devina mamica, dar uita ca a trecut de 40 de ani, iar conceperea unui copil este tot mai grea in aceasta perioada.

gabrielei cristea paula craciunescu tavi clonda copil
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004938 (s)