News Flash:

Decalogul sexual. 10 lucruri interzise in pat

16 Ianuarie 2016
1752 Vizualizari | 0 Comentarii
pozitie sex prezerv
Invatam cum sa ne comportam la masa, ce e acceptabil si ce este interzis sa faci atunci cand iesi in lume, invatam ce conduita trebuie sa avem la interviu, dar poate nu toti stim ca si in pat ar trebui sa respectam bunele maniere. Iata ce reguli trebuie respectate intr-o relatie intima:

1. Fii la zi cu depilarea
Picioarele si axilele paroase nu excita pe nimeni. Pielea depilata inseamna piele fina la atingere - pentru el, iar pentru tine, o sensibilitate mai ridicata la atingeri si mangaieri. De aici, placere mai intensa pentru amandoi. 

2. Igiena intima ireprosabila
Dupa o zi intreaga petrecuta la birou, prin mijloacele de transport in comun, este normal sa nu mai fii la fel de fresh ca dupa dusul de dimineata. Iar nasul nu poate fi pacalit. Asa ca, un dus scurt inainte de sex va face bine la amandoi.

3. Lasa criticile 
Asa cum tie nu-ti pica bine cand iti face observatii despre (eventuala) celulita de pe coapse sau colaceii de pe burta, tot asa nici lui nu-i place sa i se reaminteasca ce defecte fizice are. S-ar putea sa-i piarda cheful.

4. Cere voie
Gesturile sexuale "mai extreme" nu se fac fara sa afli in prealabil parerea celuilalt despre asta. De pilda, nu te apuca in plina partida de sex sa scoti de sub pat o cravasa cu care sa-l "imblanzesti". S-ar putea sa-i provoci un soc, nicidecum placere.

5. Nu te grabi
Nu-ti trata partenerul ca un obiect sexual - decat daca, stii ca ii place asta. Nici tie nu-ti convine sa treaca direct la actiune, fara preludiu, nu? Exista si situatii cand sexul animalic este incitant, dar asta o vei stii numai dupa ce va cunoasteti mai bine gusturile sexuale. 

6. Nu fi pasiva
Tine de noroc ca doua trupuri sa se potriveasca la fix inca de la primul contact sexual. De obicei, pentru ca sexul sa fie satisfacator, e nevoie de indicatii atat din partea ta, cat si dintr-a lui. Trebuie sa-i dai de inteles ca face bine ceea ce face, sau din contra, ca nu te simti bine. Dar ai grija sa nu sune ca si cand i-ai da ordine sau i-ai face vreun repros

7. Serviciu contra serviciu
Ne place sau nu, exista o regula nescrisa in sex: o felatie pentru un cunnilingus. Si invers. Daca el se abate din drumul lui catre orgasm ca sa-ti faca sex oral, ar trebui sa-i raspunzi cu aceeasi moneda. 

8. Nu te preface
O data, poate de incurajare, poti simula orgasmul, dar in niciun caz nu face asta tot timpul. Pe termen lung, nu e bine pentru niciunul dintre voi: tu ramai nesatisfacuta, iar el cu o parere prea buna despre el. 
9. Lasa-l sa doarma dupa sex
Starea de somnolenta pe care o are dupa sex nu are nimic de-a face cu sentimentele lui pentru tine. Sa nu crezi ca nu-l mai atragi sau ca nu te mai iubeste. Este o reactie normala dupa orgasm, care tine de hormoni. Asa ca nu te imbufna ca nu te ia intotdeauna in brate dupa sex sau ca nu are chef de vorba. 

10. Cuvinte interzise: "Lasa, nu e grav!"
Ne referim la situatia jenanta cand domnul ejaculeaza prea repede. Cum sa-i spui ca "nu e grav", cand pentru orice barbat ejacularea precoce este ce i se poate intampla mai rau in pat?! Ai doua optiuni: fie vorbesti cu el imediat dupa si il incurajezi sa mai incercati, fie nu-i spui nimic si consideri ca fost doar un accident, asteptand partida viitoare ca sa te convingi ca are intr-adevar probleme cu ejacularea. 

pielea depilata ejacularea precoce
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005568 (s)