News Flash:

De necrezut! Ce a scos o mamica din gingia fiului ei. Le-a extras cu penseta: erau 27 la numar

1 Aprilie 2018
833 Vizualizari | 0 Comentarii
copil

Sara Guidry a vrut sa impartaseasca experienta sa cu toata mamicile. Ea a publicat niste imagini in care apare fiul ei, intins pe spate si mama lui, stand aplecata peste el. Cu o penseta mare in mana, femeia extrage ceva din cerul gurii. Tot ce scoate pune pe pieptul baiatului care sta cuminte langa ea si nu pare sa sufere.

Kale ne-a tinut tot timpul in priza. M-am uitat in gura lui si am vazut ceva alb in gingiile sale. Am luat o penseta si am tras de ea, afara. Arata ca o unghie. Am inceput sa mai scot inca patru. M-am uitat iar cu atentie in gura lui. Am scos 27 de unghii din al doilea loc descoperit. DA, 27!!! Dentistul mi-a spus ca nu a mai intalnit asa ceva pana acum. Ne-am gandit ca Kale isi musca unghiile si apoi se joaca cu ele in gura. Si le impinge in cerul gurii si unghiile ii penetreaza pielea si intra intr-un buzunar care se afla intre dintii de lapte si cei de os. Nu va lasati copiii sa isi roada unghiile. Pot pati si ei asta”, a scris mamica, ingrijorata foc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sara Guidry a vrut sa impartaseasca experienta sa cu toata mamicile. Ea a publicat niste imagini in care apare fiul ei, intins pe spate si mama lui, stand aplecata peste el. Cu o penseta mare in mana, femeia extrage ceva din cerul gurii. Tot ce scoate pune pe pieptul baiatului care sta cuminte langa ea si nu pare sa sufere.

”Kale ne-a tinut tot timpul in priza. M-am uitat in gura lui si am vazut ceva alb in gingiile sale. Am luat o penseta si am tras de ea, afara. Arata ca o unghie. Am inceput sa mai scot inca patru. M-am uitat iar cu atentie in gura lui. Am scos 27 de unghii din al doilea loc descoperit. DA, 27!!! Dentistul mi-a spus ca nu a mai intalnit asa ceva pana acum. Ne-am gandit ca Kale isi musca unghiile si apoi se joaca cu ele in gura. Si le impinge in cerul gurii si unghiile ii penetreaza pielea si intra intr-un buzunar care se afla intre dintii de lapte si cei de os. Nu va lasati copiii sa isi roada unghiile. Pot pati si ei asta”, a scris mamica, ingrijorata foc.Sara Guidry a vrut sa impartaseasca experienta sa cu toata mamicile. Ea a publicat niste imagini in care apare fiul ei, intins pe spate si mama lui, stand aplecata peste el. Cu o penseta mare in mana, femeia extrage ceva din cerul gurii. Tot ce scoate pune pe pieptul baiatului care sta cuminte langa ea si nu pare sa sufere.

”Kale ne-a tinut tot timpul in priza. M-am uitat in gura lui si am vazut ceva alb in gingiile sale. Am luat o penseta si am tras de ea, afara. Arata ca o unghie. Am inceput sa mai scot inca patru. M-am uitat iar cu atentie in gura lui. Am scos 27 de unghii din al doilea loc descoperit. DA, 27!!! Dentistul mi-a spus ca nu a mai intalnit asa ceva pana acum. Ne-am gandit ca Kale isi musca unghiile si apoi se joaca cu ele in gura. Si le impinge in cerul gurii si unghiile ii penetreaza pielea si intra intr-un buzunar care se afla intre dintii de lapte si cei de os. Nu va lasati copiii sa isi roada unghiile. Pot pati si ei asta”, a scris mamica, ingrijorata foc.


sara guidry mamicile kale
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017249 (s)