News Flash:

De fiecare data cand proprietara toarna apa in pahar, acest papagal are cea mai amuzanta reactie - VIDEO

16 Februarie 2017
1034 Vizualizari | 0 Comentarii
papagal pahar
Papagalii sunt printre cele mai jucause pasari si poate tocmai pentru veselia lor multi dintre noi ii adoptam ca animale de companie. Mai mult decat atat, prin coloritul lor viu aceste pasari minunate ne fac ziua mai frumoasa.
Loki este un papagal adorabil care in momentul in care stapana lui toarna apa intr-un pahar, incepe sa sara in jurul acestuia fara incetare Reactia papagalului este surprinzatoare de parca ar face un dans ritualic care are ar aduce ploaia. Este atat de amuzant!
Cu piciorusele lui mici, papagalul topaie in jurul paharului care incet se umple cu apa. Fara indoiala ca Loki stie ca odata umplut, paharul cu apa ii va potoli setea instantaneu. Din cand in cand chiar se opreste sa priveasca atent ceea ce se intampla in fata lui dupa care isi continua dansul minunat.
Daca alti semeni de-ai lui si-ar exprima bucuria prin sunete ascutite, Loki se bucura dand tarcoale unui banal pahar cu apa. Stapana lui este entuziasmata de reactia adorabila a papagalului si il priveste cu multa afectivitate.
Cu siguranta ca intre ea si jucausul papagal exista o relatie speciala si astfel de momente adorabile se petrec adeseori spre amuzamentul lor. La final, cand paharul este plin, papagalul poate sa se declare multumit de tratamentul preferential pe care stapana lui i-l acorda.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006355 (s)