News Flash:

De ce NU este bine sa mananci banane la micul dejun

18 August 2016
1578 Vizualizari | 0 Comentarii
banane punga
Daca tii dieta, trebuie sa stii ca nu este deloc o idee buna sa mananci banane la micul dejun, desi sunt satioase si tin de foame pana la orele pranzului.
Crudul adevar a fost dezvaluit chiar de catre un medic nutritionist destul de cunoscut in Statele Unite – dr. Daryl Gioffre, creatorul AlkaMind. Acesta confirma faptul ca, desi sunt bogate in magneziu, fibre si potasiu, bananele contin mult, foarte mult zahar, subminand orice regim alimentar.
Intr-adevar, bananele ofera un boost de energie in special atunci cand sunt consumate dimineata, pe stomacul gol, insa acest efect dispare pana la orele pranzului, iar pe tine te va cuprinde o stare crunta de oboseala.
Mai mult decat atat, zaharul pe care il contine o banana duce la acidifierea organismului, provocand chiar si un dezechilibru la nivelul pH-ului florei intestinale. Da, se pare ca bananele consumate pe stomacul gol, fara un alt aliment care sa usureze digestia, pot produce inflamatii si chiar si indigestie!
Nu trebuie sa intri in panica, nu este cazul sa renunti total la fructul tau preferat! Trebuie doar sa te asiguri ca nu mananci banane pe stomacul gol, ci doar alaturi de alte alimente care sa neutralizeze acidul provocat de fructul galben. Asa ca data viitoare cand iti va fi pofta sa mananci o banana, consum-o cu unt de arahide, ovaz sau iaurturi fara zahar!
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1288 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005469 (s)