News Flash:

Cum sa scapam de parul de pe fata

17 August 2016
10876 Vizualizari | 0 Comentarii
parul de pe fata
Excesul de par de pe fata este o problema destul de frecventa pentru multe dintre femei, care se simt nevoite sa apeleze la tot felul de tratamente, unele chiar costisitoare, pentru a avea un ten cat mai fin.
Ce putem face sa scapam de parul facial?
Ceara este cea mai populara metoda de indepartare a parului de pe fata. Procedura nu este tocmai indicata daca ai tenul mai inchis la culoare, pentru ca pigmentarea pielii se poate schimba in zonele-problema, dupa ce dezlipesti banda de ceara, din cauza iritarii.
Masca de fata cu zahar si miere
Aceasta masca actioneaza ca o ceara. Amesteca intr-un vas o lingura de zahar cu una de miere si cateva picaturi de suc de lamaie. Incalzeste acest amestec la microunde pentru 3 minute dupa care, cand pasta s-a mai racit dar e totusi calduta, aplic-o pe fata, pe zonele cu par. Incearca sa indepartezi masca tragand in directia opusa cresterii firelor de par, la fel cum faci cu ceara.
Masca de fata cu ou
Un alt remediu eficient pentru indepartarea parului de pe fata este masca preparata dintr-un albus de ou, o lingura de zahar si o lingura de faina. Ingredientele trebuie amestecate bine, iar pasta rezultata trebuie aplicata pe fata. Dupa ce se usuca, ea trebuie eliminata de pe fata in aceeasi maniera in care eliminam si ceara, prin smulgere in directia opusa cresterii firelor de par.
Cremele depilatoare dizolva parul de la radacina. Acesta functioneaza minunat pe suprafete mai mari, cum ar fi picioarele, dar daca le folosesti pentru fata, pot aparea o serie de complicatii, din cauza iritarii si a inflamarii locale. In plus, nu garanteaza nimeni ca crema va reusi sa dizolve fiecare fir, pana la ultimul, in schimb, avantajul acestei metode este ca nu costa prea mult.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007074 (s)