News Flash:

Informații utile despre licența windows

De ce e important să avem o licență validă pentru sistemul nostru de operare?

23 Ianuarie 2024
241 Vizualizari | 0 Comentarii

Achiziționarea unei licențe windows vine cu multe avantaje atât din punct de vedere al eficienței sistemului de operare, cât și al interfeței grafice. Primul și cel mai important este garantarea utilizării pe termen lung, ceea ce facilitează implicit gradul de productivitate. Totuși, variantele piratate sunt încă foarte populare, chiar și în rândul companiilor. Opțiunile valide sunt singurele soluții la care poți apela, indiferent că folosești laptopul la muncă sau doar pentru scopuri personale.

Mai multe despre beneficiile pe care le oferă o licență pentru windows 10 certificată afli în rândurile de mai jos:

Licențele valide asigură conformitatea cu termenii și condițiile stabilite de producător

Instalarea unui sistem de operare fără o licență validă încalcă drepturile de autor și poate conduce la consecințe legale. Tocmai de aceea, investiția îți asigură în primul rând  conformitatea cu termenii de utilizare specificați de producătorul software-ului.

În momentul activării, majoritatea licențelor solicită acordul utilizatorilor cu privire la modalitatea de procesare a datelor sau gradul de transferabilitate al fișierelor. Cu o variantă care nu este autentică multe dintre politicile de securitate sau gestionare a documentelor nu pot fi respectate, ceea ce atrage inevitabil alte probleme.

Deținerea unei licențe valide îți permite să primești actualizări de securitate esențiale

Știai că în perioada 2004 – 2022 peste 17,2 miliarde de date au fost compromise? Atacurile cibernetice reprezintă o reală problemă la nivel global, mai ales în ultimii ani, când evoluția mediului online a devenit și mai cuprinzătoare. Tocmai de aceea, achiziția unui soft certificat devine mai mult decât necesară.

Sistemele de operare sunt supuse unor actualizări constante pentru a îmbunătăți performanța, a rezolva problemele de securitate și a adăuga noi caracteristici. Poți menține întreg sistemul în parametri optimi de funcționare și poți elimina din start riscurile de malware, ransomware sau phishing.

Cele mai multe dintre opțiunile disponibile analizează activitatea normală a laptopului și acționează imediat în cazul în care detectează nereguli. Licențele valide oferă inclusiv control parental sau măsuri specifice de autentificare pentru a oferi o protecție suplimentară dispozitivului.  Așadar, ai garanția că informațiile personale sau profesionale nu sunt distribuite persoanelor neautorizate. În cazul companiilor, gestionarea necorespunzătoare a datelor confidențiale poate compromite profitabilitatea și implicit reputația business-ului.

Dacă nu știi exact ce să alegi, Windows 11 cu licență se numără printre cele mai noi variante de pe piață. Eficiența operațională constă în:

● Funcția de control inteligent al aplicațiilor,

● Accesibilitate facilă prin recunoaștere vocală,

● Personalizarea temei de fundal, a culorilor și desktopului.

Anumite caracteristici pot fi restricționate sau indisponibile în cazul utilizării unei versiuni piratate sau fără licență

Nu în ultimul rând, alternativele piratate limitează performanțele calculatorului și generează implicit alte erori precum:

● Lipsa suportului tehnic - Suportul tehnic oficial este adesea disponibil doar pentru cei care folosesc licențe windows conforme. Consultanța specializată poate include asistență pentru rezolvarea problemelor tehnice, îndrumări și actualizări personalizate.

● Grafică neconformă - Poți întâmpina nereguli și din punct de vedere al graficii. Imaginile pot avea rezoluție mică, iar viteza de încărcare poate prezenta nereguli, ceea ce creează probleme mai ales dacă trebuie să folosești laptopul zilnic.

● Lipsa actualizărilor în materie de securitate - Dacă rămâi la variantele neoficiale, s-ar putea să întâmpini dificultăți de prelucrare a datelor cu caracter personal. Opțiunile valide vin cu actualizări la zi pentru a combate noile amenințări cibernetice. Tocmai de aceea, sunt recomandate cu precădere business-urilor care vor să-și eficientizeze fluxul informații.

Preferi să economisești banii investiți pentru o licență de Windows? Avantajele pe care le vei resimți sunt de scurtă durată. Pachetele certificate, achiziționate direct de la producător, vin cu funcții premium și caracteristici avansate de securitate.

Alege doar produse premium pentru o utilizare extinsă a laptopului!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005218 (s)