News Flash:

De ce au ramas fara emisiuni la TVR Andreea Marin si Ramona Badescu

5 Aprilie 2014
1500 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin

Producătorul Dumitru Moroşanu susţine că TVR s-a văzut nevoită să renunţe la emisiunea Andreei Marin şi la cea prezentată de Ramona Bădescu, din cauza că postul naţional de televiziune nu are resursele necesare pentru acestea. Cu toate astea, Moroşanu susţine că preţurile nu au fost exaggerate în niciunul dintre cazuri.

Producătorul TVR Dumitru Moroşanu dezvăluie adevăratele motive care au dus la întreruperea emisiunilor prezentate de Andreea Marin şi Ramona Bădescu. Moroşanu susţine că problemele financiare ale televiziunii şi-au spus cuvântul şi că nu se poate face că nu înţelege situaţia.


"TVR trece printr-o perioadă foarte grea. Ca om care am lucrat o viaţă la TVR, nu pot să nu înţeleg televiziunea şi când e în suferinţă. Nu se mai poate, TVR nu are resursele pentru aceste emisiuni. Şansele noastre de revenire sunt dictate de bani pe care televiziunea nu are de unde să-i aloce... şi atunci revenirea rămâne o ipoteză. Audienţele n-au contat la TVR. Audienţa e un criteriu pentru televiziunile comerciale şi nu ar trebui să fie valabil şi la postul naţional", a declarat renumitul producător pentru ZiarulRing.ro.

Moroşanu mărturiseşte că nu a mai avut curajul s-o sune pe Ramona Bădescu, pentru că nu ar şti ce să-i spună.

"În acest moment nu ştiu ce să vă spun despre Ramona Bădescu, pentru că nu ştiu dacă rămânem (la TVR - n.r.) sau dacă ea mai e disponibilă. Nici n-am putut să o sun măcar, pentru că... ce să-i spun?!... «Stai, că s-ar putea să!...» Să facă noul CA al TVR o analiză şi vom vedea. Ce pot face altceva? În general, preţurile nu au fost exagerate, nici la noi, nici la Andreea Marin, asta vă pot spune", a încheiat acesta. Click.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030426 (s)