News Flash:

DATA NUNTII iti spune daca VEI DIVORTA! Vezi aici interpretarile

26 Mai 2017
1774 Vizualizari | 0 Comentarii
data nuntii

Multi filozofi spun ca primul pas catre divort este chiar casatoria. Nu poate fi contestat acest argument, insa cercetatorii au vrut sa afle daca exista niste date predestinate esecului in mariaj.


Economistii de la Universitatea din Melbourne au descoperit cand nu e bine sa te casatoresti. Multi indragostiti fac pasul cel mare pe 14 Februarie, de Ziua Indragostitilor, insa aceasta data nu este cea mai fericita, sustin expertii.

 

Studiul se bazeaza pe datele stranse de la un milion de cupluri care au ales o data speciala pentru nunta. De asemenea, cei care spun „Da” in fata ofiterului starii civile pe o zi de 11, 12 sau 13 sunt panditi de trista despartire. O alta data nerecomandata pentru maritis este 1.11 (1 noiembrie). Nici 11.11 nu garanteaza o casnicie de durata.

„Datele arata ca partenerii care aleg sa se casatoreasca in zile speciale sunt mai diferiti unul fata de celalalt din punctul de vedere al educatiei si al varstei decat cei care aleg zile fara o insemnatate speciala”, sustine autorul studiului dr. Jan Kabatek, scrie heraldsun.com.au.



„Cuplurile care ajung in fata altarului in zile fara o semnificatie aparte sunt influentate mai mult de caracteristicile relatiei si de compatibilitate, spre deosebire de cele care aleg o data speciala”, completeaza unul alt cercetator, David Ribar.

 

Daca o fi adevarat sau nu, ramane de vazut. Studiul se bazeaza, totusi, pe date culese de la peste un milion de lucruri iar la el au lucrat psihologi din intreaga lume. Crezi ca este posibil ca data nuntii sa anunte divortul? Asteptam mesajele tale cu mare interes!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006339 (s)