News Flash:

BAUTURA care topeste CELULITA de la primul pahar! Oricine poate sa o faca…

24 Mai 2017
1103 Vizualizari | 0 Comentarii
celulita picior
Cu siguranta vara, cel mai mare dusman pe care o femeie il poate avea este celulita. Daca in sezoanele reci acestea pot fi ascunse sub hainele mai groase, vara nu prea poti purta altceva inafara de pantaloni scurti sau fuste scurte deoarece afara este foarte cald, iar aceste tipuri de imbracaminte ne ofera mai mult confort.
Totusi, cum sa scapam de celulita atunci cand vrem sa mergem la plaja? O solutie ar fi o bautura care topeste celulita si despre care vom vorbi in randurile urmatoare.
De cele mai multe ori, rezolvarea celulitei o gasim chiar in bucataria noastra sau in cel mai apropiat magazin astfel incat sa nu mai dam banii pe tot felul de produse pe cat de scumpe, pe atat de ineficiente. In acest sens, grapefruitul este mai mult decat fruct gustos deoarece te poate ajuta chiar si sa scapi de grasimea in exces.
Acesta trebuie consumat cu regularitate si astfel circulatia va fi imbunatatita, acumularea de apa in organism va fi prevenita si astfel vei putea indeparta celulita. Mai exact, acesta este ingredientul principal pentru prepararea bauturii care topeste celulita, scrie sanatatea.ro.
Bautura anti celulita
Pentru prepararea bauturii magice anti celulita trebuie sa folosesti un grapefruit mare, doua portocale, un sfert de lamaie si un centimetru de ghimbir. Curata fructele, iar apoi adauga-le in storcator. Dupa ce ai obtinut bautura dorita, pune-o la frigider si o poti consumata dimineata pe stomacul gol, precum si intre mese.
Ai insa grija ca grapefruitul poate avea si efecte negative mai ales atunci cand iei anumite medicamente si astfel inainte de a te folosi de sucul anti celulita din grapefruit ar trebui sa intrebi medicul daca poti urma o astfel de cura sau sa citesti cu atentie prospectul medicamentelor pe care le iei.

celulita hainele pantaloni scurti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1878 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006685 (s)